Το ΔΗΠΕΘΕ ευχαριστεί

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς: Οινοποιητικό Συνεταιρισμό VAENI – Νάουσας και Αγροτικό Συνεταιρισμό Βέροιας «Venus Growers» για την προσφορά των προϊόντων τους. Τα Ημαθώτικα προϊόντα τους δόθηκαν στους προέδρους και καλλιτεχνικούς διευθυντές του Δικτύου «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού» και συγκεκριμένα των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καβάλας, Σερρών, Κομοτηνής και Κέρκυρας και στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο διημερίδας συνεργασίας στις 28 και 29 Απριλίου 2018, που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Πολατίδου, αρχαιολόγο, για την ανιδιοτελή, ουσιαστική και περιεκτική συμμετοχή της ως ξεναγός της παλιάς Μητρόπολης Βέροιας και του Βυζαντινού Μουσείου και την κ. Βίλμα Μαυροματίδου, αρχιτέκτονα, για την ανιδιοτελή συμμετοχή της ως ξεναγός στο ιστορικό κέντρο της Βέροιας των προέδρων και καλλιτεχνικών διευθυντών του Δικτύου «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού» και συγκεκριμένα των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καβάλας, Σερρών, Κομοτηνής και Κέρκυρας και στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο διημερίδας συνεργασίας στις 28 και 29 Απριλίου 2018.

Ακόμη, ευχαριστεί θερμά τα Δημοτικά Σχολεία Βέροιας 16ο, 5ο, 2ο, 10ο, την ΕΛΜΕ Βέροιας και τον Ήχο & Φως – Ζορμπάς για την διάθεση ντουντούκων κατά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου 2018, «Το βιβλίο επιστρέφει! #Bookάρουμε...», που διοργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝΕΛΒΙ), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το Σάββατο 28.04.2018, 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι.