Παράσταση στην Κύπρο έδωσε ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας άνοιξε για ακόμη μια φορά τα φτερά του και με την Κεντρική Θεατρική Σκηνή ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στο Δάλι της Κύπρου.

Η παράσταση του συλλόγου "Ούτε γάτα ούτε ζημιά" των Σακελαρίου – Γιαννακόπουλου και σε σκηνοθεσία Διονύση Καρολίδη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο νέο Αμφιθέατρο Ιδαλίου. Απολαυστική η ερμηνεία των ηθοποιών, θερμότατη η υποδοχή του κοινού, μιας και το γέλιο και η συμπαράστασή του συνόδευε συνεχώς την εξέλιξη του έργου.

"Ο σύλλογος του Προμηθέα επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς όλους τους θεατές που στήριξαν με την παρουσία τους την παράσταση. Επιθυμεί επίσης να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Αδελφοποιημένο Πολιτιστικό Σύλλογο “Χαλκάνωρ” Ιδαλίου Κύπρου για την άψογη οργάνωση της παράστασης στη περιοχή Ιδαλίου καθώς και για την εξαιρετική φιλοξενία που δέχτηκαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας κατά την παραμονή τους στο νησί.

Η εγκάρδια αποδοχή των φίλων Κύπριων προς την παράσταση του Προμηθέα αποτελεί κινητήρια δύναμη ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος την αξιόλογη και πολύπλευρη δράση του εντός και εκτός ελληνικών συνόρων" αναφέρει η ανακοίνωση του Προμηθέα.