Ικανοποίηση στο ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για την αποδοχή που είχε η παράσταση «Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας»

Μετά από την επιτυχία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας με την παράσταση «Εις τους πέντε δρόμους!» το Καλοκαίρι 2017 και το Καλοκαίρι 2018 στις γειτονιές της Βέροιας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας επανήλθε με την παράσταση «Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας» της Λένας Πετροπούλου και στις 14 Σεπτεμβρίου έκλεισε ο κύκλος 10 παραστάσεων και για το Καλοκαίρι 2019.

Φέτος στην πόλη της Βέροιας δόθηκαν δύο παραστάσεις: στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής και στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Στις τοπικές κοινότητες οκτώ παραστάσεις: στη Φυτειά (στην πλατεία), Συκιά (στο προαύλιο του Σχολείου), στα Ασώματα(στο προαύλιο του Σχολείου), στην Κουλούρα (στην πλατεία), στον Τρίλοφο (στο προαύλιο του Σχολείου), στην Αγία Βαρβάρα (στην πλατεία δίπλα στην εκκλησία), στα Ριζώματα (στο προαύλιο του Σχολείου) και στον Τριπόταμο (στο προαύλιο του Σχολείου).

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αισθάνεται ικανοποιημένο, γιατί η θεατρική του πρόταση, η πρωτοβουλία του να βρεθεί κοντά και στους συνδημότες, που κατοικούν στο κέντρο και στην περιφέρεια του Δήμου, να ομορφύνει και να κάνει ενδιαφέροντα τα απόβραδά τους, στέφτηκε με επιτυχία. Εκαντοντάδες συμπολιτών παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον μια παράσταση ερμηνευμένη από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, που ταξίδεψαν το κοινό ενθουσιάζοντας, συγκινώντας, ψυχαγωγώντας και ξεσηκώνοντάς το κατά τη διάρκεια της παράστασης, στη μέθεξη της θεατρικής δράσης, σε κάθε φάση της εξέλιξης του έργου…

Για την παρακολούθηση των παραστάσεων δεν υπήρχε εισιτήριο, ωστόσο όποιος πολίτης το επιθυμούσε, το μπορούσε και το επέλεγε, έφερνε τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία παρέδιδαν οι πολίτες, σε κάθε παράσταση, σε κλιμάκιο εργαζομένων του Δήμου Βέροιας, το οποίο την επομένη καταμετρούσε και τακτοποιούσε στους χώρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας τα προσφερόμενα είδη, για να αποδοθούν στους ωφελούμενους συνδημότες μας. Συλλέχτηκαν εκατοντάδες τυποποιημένα είδη και τρόφιμα μακράς διάρκειας!

Πράξεις πολιτισμού, πράξεις έμπρακτης έκφρασης αλληλεγγύης, «χειραψίες …» βαθιά ανθρώπινες! Στο όνομα των ωφελούμενων του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, απευθύνουμε μεγάλες ευχαριστίες σε όσους γενναιόδωρα συνεισέφεραν στους αδύναμους συνδημότες μας!

Η περιοδεία της παράστασης «Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας» στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα, σχεδιασμού και υλοποίησης, χάρη στην αγαστή μας συνεργασία με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Βέροιας, των Τοπικών Κοινοτήτων Φυτειάς, Συκιάς, Ασωμάτων, Κουλούρας, Τριλόφου, Αγίας Βαρβάρας, Ριζωμάτων και Τριπόταμου, και των Πολιτιστικών Συλλόγων: Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειάς, Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς «Βάντα», Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτων, Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα, Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακεδόνων Γαία», Μορφωτικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «Αριστοτέλης», Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αγίας Βαρβάρας, Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζωμάτων και Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τριποτάμου.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας - Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και η Αντιδημαρχία Παιδείας. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στις αντιδημαρχίες και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας - Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπως επίσης και τους διευθυντές των σχολείων, που μας φιλοξένησαν με διάθεση κι αγάπη.

Για τη διοίκηση και το προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας αποδείχθηκε ότι: «Ο πιο αποδοτικός δρόμος είναι αυτός, που τον κάνεις με συνεργασίες» και αυτό έχει ως οδηγό του.