tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λάμψη καλοκαιριού από το ινστιτούτο αισθητικής Charm

Το καλοκαίρι τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ είναι λιγότερα, καθώς το φυσικό μαύρισμα δίνει από μόνο του αρκετή δόση χρώματος στο πρόσωπο.

Παρόλα αυτά, πάντα χρειαζόμαστε κάποια ''όπλα'' ώστε να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία.

Η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Charm Ρωξάνη Σιούλα επέλεξε τα απαραίτητα καλλυντικά για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου…

BalmShelter (Τιμή: 21 ευρώ)

Θέλετε την τέλεια εικόνα χωρίς την αίσθησης μιας βαριάς μάσκας; Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχει ενυδάτωση και υψηλή αντηλιακή προστασία ενώ ταυτόχρονα περιέχει τόση όση ποσότητα χρώματος χρειάζεται ώστε να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος αφήνοντας μια απαλή ενυδατωμένη επιδερμίδα

hot mama powder (Τιμή: 16 ευρώ)

Καυτό συνδυαστικό προϊόν ρουζ και λάμψης σε ροδακινί απόχρωση . Θα σας χαρίσει το τέλειο χρώμα στα ζυγωματικά σας, την ιδανική δόση λάμψης στα μάτια σας και να είστε σίγουρες ότι θα φωτίσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

Betty-Lou Manizer luminizer (Τιμή: 19 ευρώ)

Πούδρα λάμψης με εξειδικευμένη φόρμουλα χωρίς έλαια και paraben - free. Τοποθετήστε την στα μάτια και στα ζυγωματικά σαν μικρές δόσεις λάμψεις ή σε όλο το πρόσωπο και εξασφαλίστε μια λαμπερή εκθαμβωτική βραδινή εμφάνιση.

Body Builder Mascara Black (Τιμή: 22 ευρώ) - Tall Dark and hondsome mascara black (Τιμή: 22 ευρώ)

Body Builder Mascara Black

Αυτή η μακράς διαρκείας, πλούσια σε συστατικά μάσκαρα μπορεί να υπερηφανεύεται για το έντονο χρώμα, το βαθύ σκούρο μαύρο φινίρισμα που κέρδισε την μουτζούρα, τις κηλίδες και την εξασθένηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ειδικά εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, Πανθενόλη, και Baboo, η " Bodybuilder" εργάζεται σκληρά στην ενδυνάμωση των βλεφαρίδων σας στο έπακρό. Αυτός ο προσωπικός γυμναστής του σώματος των βλεφαρίδων σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακό όγκο χωρίς κόπο.

Tall Dark and hondsome mascara black

Θεαματικά αποτελέσματα χωρίς πολλά λόγια! Αυτή η κομψή μάσκαρα επιτυγχάνει maximum επιδόσεις που διαρκούν όλη την ημέρα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα με συστατικά όπως Πανθενόλη, κερί ελιάς και ρυζιού, η "Tall, Dark & ​​Handsome" δρα ενυδατώνοντας και δυναμώνοντας τις βλεφαρίδες σας ενώ παράλληλα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα σας ξετρελάνουν, χάνοντας την γη κάτω από τα πόδια σας. Σε αυτό το «ιδανικό πακέτο» πρωταγωνιστεί το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι που εξασφαλίζει το απόλυτο μήκος που επιθυμείτε, με άψογο φινίρισμα, χωρίς μουτζούρες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις! Τώρα πλέον εσείς και βλεφαρίδες σας βρήκατε το απόλυτο ταίρι σας.

Lip gloss (Τιμή στρόγγυλων: 12,70 ευρώ) (Τιμή τετράγωνων: 15 ευρώ)

Ενυδατικά lipgloss με έλαια jojoba και δείκτη προστασίας. Απαλύνουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη σας από τις υπεριώδης ακτίνες. Sexy, glossy και προστατευμένα χείλη όλα μέρα. Σε μοναδικές φρουτώδεις αποχρώσεις για να διαλέξετε χρώμα ή γεύση.

Αυξήστε το μέγεθος το χειλιών σας με μια μικρή δόση χρώματος. Χάρη στην ειδική φόρμουλα με εκχύλισμα μέντας το plump your Pucker αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη και το αρχικό τους σχήμα. Με συνεχόμενη εφαρμογή 30 ημερών θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Βρείτε τα στο Ινστιτούτο Αισθητικής Charm σε εκπτωτικές τιμές μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 
Ινστιτούτο Αισθητικής Charm
Ρωξάνη Σιούλα, Αισθητικός
Βασ. Φιλιππου 13, Νάουσα
Τηλ. 2332024111

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69