tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικροδερμοαπόξεση: Λαμπερό δέρμα με φυσικό τρόπο!

Επιμέλεια Ρωξάνη Σιούλα, Αισθητικός

Ζήσε την πρώτη σου εμπειρία με την παροχή της μικρoδερμοαπόξεσης από σήμερα και μέχρι τέλος του μήνα στα 25€... κάλεσε σήμερα κιόλας να κλείσεις το ραντεβού σου στο 2332024111.

Τι είναι η Δερμοαπόξεση με κρυστάλλους;

Μία μη-χημική θεραπεία προσώπου που ανανεώνει ολοκληρωτικά την επιδερμίδα! Εφαρμόζει την τεχνολογία ψεκασμού μικροκρυστάλλων, απομακρύνει νεκρά κύτταρα & σμήγμα, αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου & ελαστίνης, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ομαλοποιεί δυσχρωμίες και βελτιώνει τις ουλές!

Η διαφορά στην υφή του δέρματος είναι άμεση και αισθητή.

Εγγυημένη Μικροδερμαπόξεση

Χαρίστε στο πρόσωπό σας εκπληκτική λάμψη & βαθιά ανανέωση με την συσκευή ESSENTIAL PEEL της καναδικής εταιρείας SILHOUET TONE!

Η αξιόπιστη κι αποτελεσματική συσκευή κρυσταλλικής μικροδερμοαπόξεσης που εφαρμόζει πατενταρισμένο σύστημα εκτόξευσης μικροκρυστάλλων.

Πως λειτουργεί;

Η συσκευή εκτοξεύει τους μικροσκοπικούς κρυστάλλους στην επιφάνεια της επιδερμίδας και ταυτόχρονα τους αναρροφά, προκαλώντας υπεραιμία του δέρματος ανάπλαση και οξυγόνωση. Ο τρόπος λειτουργίας των παραδοσιακών συσκευών μικροδερμαπόξεσης είναι να εκτοξεύουν απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος ροή κρυστάλλων μέσω της χειρολαβής, με αποτέλεσμα την ανομοιόμορφη και απρόβλεπτη απόξεση, προκαλώντας έντονη ερυθρότητα, δυσφορία.

Αντίθετα, το πατενταρισμένο σύστημα μικροδερμαπόξεσης, που χρησιμοποιείται στο ινστιτούτο αισθητικής Charm, παράγει μια σταθερή, γραμμική & περιστροφική ροή με άριστη κατανομή, ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφη και απόλυτα ασφαλή μικροδερμοαπόξεση, διατηρώντας καθορισμένη επιφάνεια εργασίας.

Χρησιμοποιούνται ακανόνιστοι, με αιχμηρές και ανομοιόμορφες άκρες, κρύσταλλοι Κουνδουρίου (ένα αδρανές, μη τοξικό, φυσικό μέταλλο) που δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις παρασύρουν και απομακρύνουν τα κερατινοποιημένα κύτταρα, τους ρύπους, το σμήγμα και καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους.

Μετά την θεραπεία το δέρμα εμφανίζει ήπιο ερεθισμό αλλά υποχωρεί σύντομα. Είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της επιδερμίδας και η χρήση αντιηλιακής.

*Συνδυάζεται άριστα με Μεσοθεραπεία, Φωτοανάπλαση, Botox ή Υαλουρονικό οξύ, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα!

charm essential2

Ελάτε να βιώσετε την εμπειρία μιας ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ του προσώπου σας, με τη συσκευή μικροδερμοαπόξεσης, στο ινστιτούτο αισθητικής Charm.

Δείτε από την ΠΡΩΤΗ κιόλας εφαρμογή λιγότερες ρυτίδες, ομαλοποιήση των δυσχωμιών, σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα!

Ζήσε την πρώτη σου εμπειρία με την παροχή της μικρoδερμοαπόξεσης από σήμερα και μέχρι τέλος του μήνα στα 25€... κάλεσε σήμερα κιόλας να κλείσεις το ραντεβού σου στο 2332024111.

 

Ινστιτούτου αισθητικής Charm
Βασ. Φιλίππου 13, Νάουσα (1ος όροφος)
Τηλ. 2332024111
www.pliroforiodotis.gr/charm

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69