tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χριστούγεννα: χαρίστε λάμψη στα μαλλιά σας

mallia ygeia

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να έχουν λαμπερά, μεταξένια μαλλιά. Δυστυχώς, για τις περισσότερες τα λαμπερά μαλλιά παραμένουν άπιαστο όνειρο, αν αναλογιστούμε πόσες φορές παιδεύονται με μαλλιά που δε στρώνουν. Πολύ συχνά, τα μαλλιά είναι θαμπά, τραχιά και δε στρώνουν. Αυτό δεν πρέπει να σας εκπλήσσει. Τα μαλλιά σήμερα υποβάλλονται σε μεγάλη καταπόνηση λόγω του λουσίματος με ζεστό νερό, τα περίπλοκα στεγνώματα και το styling.

Λίγες είναι οι γυναίκες που συνειδητοποιούν ότι οι μεγάλες ποσότητες κοντίσιονερ φθείρουν τα μαλλιά και μειώνουν τον όγκο τους. Η μεγάλη ποσότητα κοντίσιονερ κάνει τα μαλλιά να δείχνουν άτονα και παραμελημένα.

Θα πρέπει πάντα να λούζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό.Το καυτό νερό καταπονεί και θαμπώνει τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά μπορούν εύκολα να καταστραφούν όσο είναι ακόμα βρεγμένα μετά το λούσιμο.Έτσι είναι καλύτερο να τα σκουπίζετε με μια πετσέτα.

Το χτένισμα των νωπών μαλλιών με υπερβολική δύναμη είναι μια ακόμα συνήθεια που πρέπει να κόψετε. Όταν χτενίζετε τα νωπά μαλλιά σας με βία, μερικά μπορεί ακόμα και να σπάσουν. Η καλύτερη επιλογή είναι να χτενίσετε απαλά τα μαλλιά σας με μια χτένα με μεγάλα δόντια.

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείτε δεν πρέπει απλώς να είναι κατάλληλα για τον τύπο, την κατάσταση και το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται και να ενισχύει το ένα τη δράση του άλλου. Επιλέγοντας με αυτά τα κριτήρια, εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή περιποίηση για υγιή μαλλιά. Αναμφισβήτητα, τα μαλλιά πρέπει να είναι υγιή για να λάμπουν.

Στο κομμωτήριό μας μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία botox στα μαλλιά σας και να αποκτήσετε την επαγγελματική σειρά περιποίησης της previa χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και parabens για πλούσια,υγιή και γεμάτα λάμψη μαλλιά.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69