tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαλλιά το χειμώνα!

malia xeimona

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Όσο ο χειμώνας θα γίνεται πιο ψυχρός, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας θα γίνονται πιο ατίθασα και δεν θα υπακούουν στις «εντολές styling» που θα τους δίνετε, με αποτέλεσμα να δείχνουν άτονα και να στερούνται ζωντάνιας.

Καλό είναι λοιπόν τόσο το σαμπουάν όσο και τα προϊόντα styling να περιέχουν ενυδατικά στοιχεία και αν χρησιμοποιείτε πιστολάκι, απλώστε πριν από το στέγνωμα ένα ειδικό προϊόν προστασίας για να προλάβετε μια πιθανή φθορά.Επίσης,τους χειμωνιάτικους μήνες μην λούζεστε τόσο συχνά όσο το καλοκαίρι, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ξηρότητα στα μαλλιά σας. Μετά το μπάνιο, ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας με μαλακτικό μαλλιών σε σπρέι που δεν ξεβγάζεται και απλώστε από τη μέση προς την άκρη της τρίχας μερικές σταγόνες argan oil πριν προχωρήσετε στο styling.Από την άλλη,μία φορά την εβδομάδα χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε μια πλούσια θρεπτική μάσκα μαλλιών με έμφαση στην ενυδάτωση όπως την εξαιρετική keratin & collagen mask από την σειρά της previa που θα βρείτε στο κομμωτήριό μας.

Τέλος αν παρατηρείτε ότι έχει χαθεί η λάμψη, αλλάξτε προϊόντα περιποίησης. Εκείνα που ήταν ιδανικά το καλοκαίρι, είναι ακατάλληλα για το χειμώνα. Χρειάζεστε ένα σαμπουάν που να περιέχει ενυδατικούς παράγοντες, αλλά και να καθαρίζει καλά την τρίχα από τους ρύπους και τα προϊόντα styling.
Αν πάλι έχετε ξηρές άκρες, επιλέξτε ένα κοντίσιονερ πολύ πιο πλούσιο από αυτό που χρησιμοποιούσατε το καλοκαίρι και περνάτε τις άκριες κάθε εβδομάδα, αφήνοντάς το να δράσει σαν μάσκα.

Στην σελίδα μας dimosintos που θα μας βρείτε στο facebook τρέχει διαγωνισμός με θέμα το κούρεμα.Στις 24 Ιανουαρίου θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες και θα αρχίσει η ψηφοφορία που θα διαρκέσει μια βδομάδα.Η φωτογραφία με τα περισσότερα like θα χαρίσει στον τυχερό ένα tablet.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69