Δημιουργήστε τα πιο στιλάτα, καλοκαιρινά χτενίσματα!

kalokairino xtenism

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Το καλοκαίρι επικρατεί ανάλαφρο και χαλαρό στιλ. Αυτό φυσικά ισχύει όχι μόνο για τα ρούχα και το μακιγιάζ σας αλλά και για τα μαλλιά σας που πρέπει να είναι σε ανάλογο στιλ. Προτείνω λοιπόν ανάλαφρες μπούκλες, σπαστά μαλλιά, χαλαρά πιασίματα, ατημέλητες πλεξούδες για πρωινά και βραδινά looks. Απαιτείται να έχετε λεία και μεταξένια μαλλιά για να πετύχετε ένα περιποιημένο και ταυτόχρονα ατημέλητο στιλ γι αυτό μην αμελείτε την ενυδάτωσή τους.

 

Οι προτάσεις είναι πολλές και έχουν όλες το απαιτούμενο χαλαρό στιλ.

Ξεχάστε τις επιτηδευμένες μπούκλες. Οι καλύτερες μπούκλες για το καλοκαίρι είναι οι χαλαρές, τύπου «κύματα». Για να τις πετύχετε βάλτε λίγη κρέμα λείανσης ή σιλικόνη στα ξηρά μαλλιά σας. Κατόπιν ψεκάστε με λίγη λακ για να δώσετε κράτημα στα μαλλιά σας και για να βοηθήσετε τις μπούκλες να κρατήσουν το σχήμα τους. Στη συνέχεια πάρτε μία μία τούφα των μαλλιών σας και τυλίξτε την γύρω από το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες και επαναλάβετε για κάθε μία τούφα. Το μέγεθος της μπούκλας δεν χρειάζεται να είναι ίδιο. Στο τέλος γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας και παίξτε με τα δάκτυλα σας τις μπούκλες για ένα πιο αέρινο και καλοκαιρινό look.

Για μια ημέρα καύσωνα η αλογοουρά είναι η ιδανική επιλογή καθώς είναι ένα από τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα και το σημαντικότερο κρατάει το λαιμό σας καθαρό από τρίχες!

Μαζέψτε λοιπόν όλες τις τρίχες των μαλλιών σας με και με ένα λαστιχάκι πιάστε τα στο ύψος που επιθυμείτε.

Τέλος το ψαροκόκαλο μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη πρακτική για να έχετε ένα ανέμελο και μποέμ look ακόμα και στην παραλία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χωρίσετε τα μαλλιά στα δύο. Ξεκινήστε παίρνοντας μια τούφα από το πίσω μέρος της αριστερής πλευράς του μαλλιού σας και φέρτε το στο πάνω μέρος του δεξιού. Κρατήστε το ώστε να γίνει ένα με αυτό. Κάντε το ίδιο με μια τούφα από το πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς (την φέρνετε στο πάνω μέρος της αριστερής και κρατάτε). Επαναλαμβάνετε το ίδιο για όλο το μήκος των μαλλιών.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Το κομμωτήριο λόγω καλοκαιρινών διακοπών θα λειτουργήσει ξανά το Σάββατο 9 Αυγούστου.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711