Χάλκινο χρώμα στα μαλλιά

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Εκτός του υπέροχου ξανθού και καστανού υπάρχει και το χάλκινο που φέτος κάνει δυναμική επιστροφή σε όλες τις αποχρώσεις και πολλές σταρ το έχουν ήδη προτιμήσει..

Το χάλκινο δεν είναι απλά ένα χρώμα στα μαλλιά , είναι θέμα συμπεριφοράς, προσωπικότητας και αυτοπεποίθησης...

Όσο για το ποια απόχρωση να προτιμήσετε, υπάρχουν μερικοί μικροί κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζετε αν αποφασίσετε να το υιοθετήσετε .

Έτσι λοιπόν προτιμήστε ένα χάλκινο που δεν θα μοιάζει ψεύτικο και αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις αν παίξετε με ανταύγειες ενώ αν έχετε σκούρη βάση το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί πρώτα να τα ανοίξετε λίγο.

Άρα προτιμάμε ένα καλό κομμωτήριο και παίρνουμε συμβουλές για το ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματος μας ....

Επίσης, γνωρίζω ότι το χάλκινο χρώμα μαλλιών ξεθωριάζει γρηγορότερα από άλλες αποχρώσεις .Το κλειδί για την μακροπρόθεσμη επιτυχία είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ ειδικά για βαμμένα μαλλιά για να διατηρήσετε το χάλκινο χρώμα από την πρώτη ημέρα.

Ανάλογα από τον τύπο του δέρματος και το χρώμα των ματιών σας ,θα επιλέξουμε ποιο χάλκινο θα επιλέξουμε ενώ δεν πρέπει να ξεχνάτε τα φρύδια, εάν αποφασίσετε να γίνετε χάλκινη θα πρέπει να τα ανοίξετε για να δώσετε ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να χτενίσετε τα μαλλιά , είτε αφήνοντας τα όλα κάτω δημιουργώντας κυματιστές άκρες ή απλά προσθέτοντας κάποιες πλεξούδες δίνοντας στο στυλ ένα πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711