Βεσυρόπουλος: "Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να δημιουργήσει ένα νέο, σύγχρονο και αποτελεσματικό…

Στην αναδιοργάνωση του Κράτους, αναφέρθηκε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας στους πολίτες.

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σε γνώριμα μέρη, με δικούς της ανθρώπους η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη…

Στην λαϊκή αγορά της Βέροιας βρέθηκε την Τρίτη 25η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα.

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Πρέπει να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας απέναντι στους συνανθρώπους με προβλήματα που…

Από το Πολιτικό Γραφείου του Λάζαρου Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Νίκος Τουλίκας. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Special Olympics στο σκι αντοχής και στα 5 χλμ, ο Πανελληνιονίκης στίβου ΑΜΕΑ στα 5 και στα 10 χλμ. Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών. Ο φίλος...

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Το μαρτύριο

Της Νίκης Καρατζιούλα  Είναι οι μέρες που αναμένονται οι βαθμολογίες των μαθητών, που εξετάστηκαν στις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις.

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Χωριά του Δήμου Νάουσας επισκέφθηκε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τα χωριά Στενήμαχο, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα και Κοπανό επισκέφθηκε την Τρίτη ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σαρώνει στην Ημαθία ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με συνέπεια και σταθερότητα, από το 2015 που ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο Τάσος (Αναστάσιος) Μπαρτζώκας δίνει έναν επίμονο πολιτικό αγώνα στην Ημαθία και ήδη αποτελεί την νέα δυναμική της γαλάζιας πολιτικής ζωής στο Νομό.

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Προεκλογική συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια και την Βέροια θα κάνει το ΚΚΕ

Οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στο δήμο Αλεξάνδρειας σας προσκαλούν στην προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη 27 Ιούνη και ώρα 20:30 στον αύλειο χώρο του «Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας».

26-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στη λαϊκή της Βέροιας και στην αγορά της πόλης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στη λαϊκή της Βέροιας και στην αγορά της πόλης βρέθηκε την Τρίτη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στην Βέροια περιόδευσε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», αποτελούμενο από τους: Χρήστο Αντωνίου, Στέργιο Καλπάκη, Γιώργο Ουρσουζίδη, Εύη Παπαγιαννούλη, στελέχη και μέλη του χώρου επισκέφτηκαν σήμερα 25/6/2019 :

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Μπρουσκέλης - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία είναι ο Νίκος Μπρουσκέλης. Γεννήθηκε το 1970. Είναι γιος του αείμνηστου Δημήτρη Μπρουσκέλη, Δημάρχου Αλεξάνδρειας από το 1982-1990, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στο Κέντρο Υγείας και στον ΕΦΚΑ Βέροιας η Φρόσω Καρασαρλίδου

Σε συνέχεια των επισκέψεών της στις μονάδες υγείας του νομού, η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και τον ΕΦΚΑ Βέροιας, όπου συναντήθηκε με υπεύθυνους και προσωπικό.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συχνές εμφανίσεις στην Αλεξάνδρεια από τον Υπ. Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική…

Συχνές εμφανίσεις κάνει στην Αλεξάνδρεια και στην ευρύτερη περιοχή του Ρουμλουκιού ο Στέργιος Καλπάκης, Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

O Τάσος Μπαρτζώκας σε ΟΑΕΔ και ΟΑΕΕ Βέροιας – Επίσκεψη σε Α.Σ. ΕΡΜΗΣ…

Συνεχίζοντας τις στοχευμένες επισκέψεις σε υπηρεσίες που εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε τα υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ και του πρ. ΟΑΕΕ στη Βέροια, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα των αρμοδιοτήτων των δύο...

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: "Νέο κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα σε κράτος, επιχειρήσεις και εργαζομένους"

Συνεχίζει την έντονη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που γίνεται δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους πολίτες.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Πάντα θα δίνω το υστέρημα της ψυχής μου για το μέλλον…

Τα παιδιά μας είναι η ευλογία μας. Η ολοκλήρωση και η ευτυχία της οικογένειάς μας.Είναι όμως και το μέλλον του τόπου που αγαπάμε. Ένας τόπος που τον βλέπουν με τους δικούς τους όρους, τα δικά τους φίλτρα, τα δικά τους...

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τα χωριά Στενήμαχο, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα και Κοπανό θα επισκεφθεί ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Τα χωριά του Δήμου Νάουσας, Στενήμαχο, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα και Κοπανό θα επισκεφθεί το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Παρουσίαση ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Νάουσα

Από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 26/6/2018 και ωρα 20:30, στην αίθουσα ''ΕΡΙΑ'' θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Ημαθίας.

25-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα σε Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και Π.Υ. Βέροιας – Συμμετοχή στις…

Στις έδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/6/19) ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ, Τάσος Μπαρτζώκας.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εύη Παπαγιαννούλη: "Με όραμα για μια Ελλάδα που αξίζει σε μας και στα…

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφια βουλευτής Ημαθίας είναι η Εύη Παπαγιαννούλη. Σε δήλωσή της αναφέρει: "Οι προσεχείς εκλογές είναι κρίσιμες για την πορεία που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας τα επόμενα χρόνια. Μετά την έξοδο από την ασφυκτική επιτήρηση...

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Η εικόνα κατάρρευσης της ΔΕΗ έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα»

Την έντονη ανησυχία του για την εικόνα κατάρρευσης της ΔΕΗ εξέφρασε ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, στις συζητήσεις του με τους πολίτες της Ημαθίας.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια θα πραγματοποιήσει το ΜΛ ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Ημαθίας του  Μ-Λ ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, Σάββατο, 29 Ιουνίου και ώρα 7.30 , στο ΚΑΦΕ ΕΛΗΑ.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ θα περιοδεύσει στις αγροτικές περιοχές της Ημαθίας

Κλιμάκιο του γραφείου Αγροτικού του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Μενέλαο Γαρδικιώτη και τον Βασίλη Έξαρχο θα περιοδεύσει, αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, τις πληγείσες από χαλαζοπτώσεις περιοχές της Ημαθίας (στις 15:00μ.μ. Κουλούρα – Μελίκη).

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο αντάμωμα των Τριλοφιωτών - Συνάντηση με άνδρες της ΔΙΑΣ

Από το Πολιτικό Γραφείο του υποψηφίου βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια, παράδοση. Το 7ο Αντάμωμα των Τριλοφιωτών, που διοργάνωσε ο ιδιαίτερα δραστήριος Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου "Ο Αριστοτέλης" στέφθηκε και αυτό από...

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Παρασκευή 28-06-2019 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

24-06-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επίσκεψη Κινέζων επιθεωρητών της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων στον Κώστα Καλαϊτζίδη

Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, σήμερα Δευτέρα 24-06-2019, πραγματοποίησαν τρεις επιθεωρητές της Γενικής Διοίκησης Τελωνείων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Οι νέοι στηρίζουν τον Τάσο Μπαρτζώκα

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον φίλο, συμμαθητή, συντοπίτη τους Τάσο Μπαρτζώκα νέες και νέοι, διοργανώνοντας με δική τους πρωτοβουλία συγκέντρωση σε γνωστό καφέ – μπαρ, το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης στα Πιέρια

Δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη έγινε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τους κατοίκους των χωριών των Πιερίων (πολυδένδρι, Σφηκιά, Ριζώματα, Δάσκιο) κατά τη διάρκεια της χθεσινής του προεκλογικής περιοδείας στην περιοχή.

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δυνατότητα συμμετοχής στο περίπτερο της Περιφέρειας στην Διεθνής Έκθεση ECO LIFE SCANDINAVIA &…

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση – ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου...

24-06-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δήλωση υποψηφιότητας της Αθηνάς Τορναζάκη με το ΜέΡΑ25

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες Έπειτα από αρκετά χρόνια απασχόλησης σαν πωλήτρια στον ιδιωτικό τομέα , βλέποντας και ζώντας την αγωνία , τον προβληματισμό και την στεναχώρια στα πρόσωπα των Ελλήνων , εξαντλημένων στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων που όλο «τελειώνουν» μονιμοποιούμενα ...

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ας μιλήσουμε προγραμματικά

Γράφει ο Στέργιος Καλπάκης Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου έχουν την εξής ιδιαιτερότητα. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, οι Έλληνες πολίτες και όχι η τρόικα θα είναι εκείνοι που θα εγκρίνουν το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας για την επόμενη...

24-06-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις για τους απόστρατους της Αστυνομίας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στη Βέροια υπέρ των απόστρατων αστυνομικών, παρέστη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Τίμησε και επιβράβευσε έτσι και ο ίδιος, όπως και ολόκληρη η Ελληνική Πολιτεία κατά την ημέρα της εορτής Αγίων Πάντων, τη μακροχρόνια...

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Εκλογικές σκέψεις

Γράφει ο Μιχάλης Γαλουζής Α) Είναι αρκετοί εκείνοι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν απέναντι στα κόμματα που χρόνια κυβερνούν και επιλέγουν ως μέσο διαμαρτυρίας την αποχή. Αν εξαιρέσουμε εκείνους που απέχουν του εκλογικού δικαιώματος για λόγω υγείας ή ιδιαίτερα μεγάλης απόστασης, η...

24-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η σοφία των ανθρώπων της "λαϊκής"

Η καθημερινή επαφή με ανθρώπους της δικής μας "κατηγορίας", δηλαδή ανθρώπων του μόχθου και της αγωνίας για το αύριο, σε ένα ασφαλές συμπέρασμα σε οδηγεί.

23-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Η Ημαθία αξίζει να πρωταγωνιστεί, η Ημαθία αξίζει να αριστεύει"

Συνάντηση με τον Ημαθιώτη προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, που διαπρέπει στο εξωτερικό, είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Σε δήλωση του αναφέρει:

23-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η στήριξη της οικογένειας με…

Τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την στήριξη της οικογένειας, συζήτησε με τους πολίτες της Ημαθίας ο Αν.Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ και υπ. Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

23-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: "Για την μείωση του ποσοστού της ανεργίας κατά 10 περίπου μονάδες"

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Δεν ξεχνάμε πως μέσα στην τραγική εικόνα που παρουσίαζε η χώρα με κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, τον Ιανουάριο του 2015, ανέλαβε αυτή με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να λύσει το γόρδιο δεσμό της χρεοκοπίας...

23-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνάντηση Φρόσως Καρασαρλίδου με Συνεταιρισμούς Ημαθίας

Σε συνεχή επαφή βρίσκεται η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου με τον αγροτικό χώρο. Επισκέφτηκε τους συνεταιρισμούς ΑΣ Μέσης και ΑΣ Μελίκης, ΑΣ Άμμου "Νέος Αλιάκμων", ΑΣ Απόλλων Κουλούρας, ΑΣ Νάουσας και ΑΣ Επισκοπής όπου είχε επαφές με μέλη...

23-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Θερμή υποδοχή για τον Τάσο Μπαρτζώκα στη Νάουσα και θετικά σχόλια για την…

Στην αγορά της Νάουσας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από άτομα κάθε ηλικίας, ενώ ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα σχόλια που άκουσε για την λειτουργία...

22-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: "Θα δώσουμε ξανά αξία στην ακίνητη περιουσία των πολιτών"

Συνεχίζει, με αμείωτη ένταση τις περιοδείες του στην Ημαθία, ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

22-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας και το Δ.Σ των Αστυνομικών Υπαλλήλων…

Για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, στην επάρκεια του  προσωπικού, στην αξιοκρατική αξιολόγηση θέσεων ευθύνης, στο  στόλο των  οχημάτων αλλά και στα πολλά καθημερινά περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του νομού μας, συζήτησε η  υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του...

22-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Κατάθεση ψυχής

Πολλές ώρες στο δρόμο διατρέχοντας τους οδικούς άξονες και τις επαρχιακές οδούς της Ημαθίας, από το Ροδοχώρι μέχρι το Κλειδί και από τον Άραχο μέχρι το Δάσκιο. Άπειρες ώρες επικοινωνίας, συναντήσεων, συζητήσεων με συντοπίτες σου.

22-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα με αντιπεριφερειάρχη και Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – Επίσκεψη…

Με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύση Διαμαντόπουλο συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ την ίδια μέρα επισκέφθηκε και την λαϊκή αγορά στο...

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: "Μαζί με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών και τον κόσμο της εργασίας…

Σε συγκέντρωση που οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, μίλησε χθες ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κινέζοι δημοσιογράφοι και travel Bloggers στη Βέροια

Κινέζους δημοσιογράφους και travel bloggers φιλοξένησε η Αντιδημαρχεία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019. Οι Κινέζοι επισκέπτες βρέθηκαν στη Βέροια στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε πρόσφατα με το Δήμο Dongcheng του Πεκίνου και σε συνέχεια της...

21-06-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ θα υποστηρίξει έμπρακτα την οινοποιία της Ημαθίας"

Από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: "Επισκέφθηκα εχθές το υπέροχο Οινοποιείο «ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ» στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας όπου και είχα διεξοδική συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και οινοποιό 5ης γενιάς κ. Στέλιο Μπουτάρη.

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Διανομή τροφίμων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, Πέμπτη 27 Ιουνίου και Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 η Π.Ε Ημαθίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας – Αλεξάνδρειας – Νάουσας πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ. 

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Επίσκεψη του Τάσου Μπαρτζώκα στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας.

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 26η του μηνός Ιουνίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

21-06-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική η υποψήφια βουλευτής Νίκη Καρατζιούλα

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας βρέθηκε, την Πέμπτη 20η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Νίκη Καρατζιούλα.

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Περιοδεία του ΚΚΕ στην αγορά της Βέροιας

Την Πέμπτη 20 του Ιούνη κλιμάκιο του ΚΚΕ με τις υποψήφιες βουλευτίνες Χατζηθεοδωρίδου Κυριακή και Σοφρόνωφ Ιωάννα περιόδευσε στην αγορά της Βέροιας. Στις συναντήσεις με τους εμπόρους και εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα εκφράστηκε η αγανάκτηση των αυτοαπασχολουμένων για τα πολλά...

21-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Παρουσιάστηκαν στην Βέροια οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας παρουσίασε στην Βέροια ο ΣΥΡΙΖΑ. Την αυλαία της παρουσίασης άνοιξε ο Τάσος Κωστόπουλος σημειώνοντας ότι στόχος είναι η ανατροπή και είναι εφικτός. Τους υποψήφιους βουλευτές παρουσίασε η Βαρβάρα Σαράντη διαβάζοντας τα βιογραφικά τους. Αμέσως μετά, οι...

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Καθημερινά και σε κάθε γωνιά της Ημαθίας παρουσιάζει την πρόταση του για την…

Συνεχίζει καθημερινά τις επισκέψεις σε χωριά και γειτονιές των πόλεων της Ημαθίας ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, όπου με την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή πλέον (από το 2015 και μέχρι πρότινος ήταν σε συνεχή επαφή με την...

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τσαβδαρίδης: "Αξιοποιούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ημαθίας"

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ημαθίας δείχνουν τον δρόμο της ανάπτυξης:

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σε γνώριμο της εργασιακό χώρο, το Νοσοκομείο Βέροιας, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της…

Σε γνώριμο της εργασιακό χώρο, το Νοσοκομείο της Βέροιας, το οποίο υπηρετεί ως φυσικοθεραπεύτρια, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20ης Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα. Μετά τη συνάντηση της, σε εγκάρδιο κλίμα, με τους...

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η Μαρία Μωραϊτοπούλου υποψήφια με το ΚΚΕ (μ-λ) στην Ημαθία

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται - Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Βεσυρόπουλος: "Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη"

Σε διαρκή κίνηση και επικοινωνία με τους πολίτες της Ημαθίας βρίσκεται ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

20-06-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποιες παρεμβάσεις έγιναν στον τομέα εργασία

Της Φρόσως Καρασαρλίδου  Την τετραετία που προηγήθηκε βρεθήκαμε ανάμεσα σε συμπληγάδες. Από τη μια μια σκληρή τρόικα που πρόσταζε απερίσκεπτα περικοπές και από την άλλη ένα εσωτερικό σύστημα διαπλοκής που έβλεπε τη χώρα σαν προσωπική του ιδιοκτησία. Απέναντι σε αυτές τις...

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ανοικτή επιστολή Σαρηγιαννίδη σε Μητσοτάκη

Ανοικτή επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο περιφερειακούς συμβούλος Στάθης Σαρηγιαννίδης, με αφορμή την μη επιλογή του στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας. Στην επιστολή αναφέρει:

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Τι απάντησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ για τις μετεκλογικές συνεργασίες (βίντεο)

Ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες δέχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου τους. Δείτε στο βίντεο τι απάντησαν στην ερώτηση οι έξι υποψήφιοι:

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Περιοδεία στην Πυροσβεστική έκαναν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη το πρωί , οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία , Εύη Παπαγιαννούλη και Στέργιος Καλπάκης συνοδευόμενοι από στελέχη του Σύριζα Ημαθίας , επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

20-06-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.