Μπρουσκέλης: "Δεν ξεχνούμε την αποφράδα ημέρα που η χώρα μπήκε στο γύψο"

Με αφορμή την συμπλήρωση των 52 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης έκανε την εξής δήλωση:

21-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα επισκέφθηκε την Βέροια

Με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, θεσμικούς παράγοντες της επιχειρηματικότητας και στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε η Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κατά την περιοδεία της στην Βέροια και την Πέλλα.

21-04-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Ηλία Ιωακωβίδη στην Αλεξάνδρεια

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ηλίας Ιακωβίδης ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους. Αναλυτικά τα ονόματα:

21-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο και παρουσίασε…

Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε το Σαββάτο βράδυ η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν παράλληλα οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της.

20-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Έξυπνες Λύσεις για τη «Βέροια-Πρωτεύουσα πόλη»

Της Συρμούλας Τζήμα - Τόπη Ο απλός δημότης πέρα από υποσχέσεις ή μακροπρόθεσμα σχέδια έχει σίγουρα ανάγκη από άμεσες και χειροπιαστές λύσεις που θα αλλάξουν από την επόμενη μέρα την καθημερινότητα του. Κάθε υποψήφιος οφείλει να αφουγκραστεί και να βάλει τον...

20-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Νότης Μαριάς στη Βέροια την Κυριακή των Βαΐων

Στην Βέροια θα μεταβεί την Κυριακή των Βαΐων ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς, όπου θα παρακολουθήσει τη Θεία λειτουργία στον Ναό των Αγίων Αναργύρων.

20-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη η Βασιλική Καραδήμου

Στο ψηφοδέλτιο "Συνπολίτες" του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη συμμετέχει η γιατρός Βασιλική Καραδήμου. Σε δήλωσή της αναφέρει:

20-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Ελένη Παναγιωταρέα στο εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Μπατσαρά

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της υποψηφίας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Παναγιωταρέα.

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Οι θέσεις του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» για κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη

Από τον Συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» ανακοινώθηκαν οι θέσεις για κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη. Αναλυτικά:

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βοργιαζίδης από τους Γεωργιανούς, τη Ράχη και τον Τριπόταμο: «Ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα…

Την περιοδεία του στα τοπικά διαμερίσματα του παλιού καποδιστριακού Δήμου Βέροιας ολοκλήρωσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, επισκεπτόμενος, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019, τους Γεωργιανούς, τη Ράχη και τον Τριπόταμο, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών...

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ στον δήμο Βέροιας

Με τον αναπληρωτή Δημάρχου Βέροιας (ο Δήμαρχος απουσιάζει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους), κ. Γεώργιο Σοφιανίδη Αντιδήμαρχο Παιδείας και τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΒέροιας κ. Γεώργιο Ορφανίδη, συναντήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ. Η...

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συλλογή κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων στον δήμο Βέροιας

Από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας δήμου Βέροιας, Βασίλη Παπαδόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής:

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη η Κωνσταντία (Ντίνα) Παπαδοπούλου -…

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη συμμετέχει η συμβολαιογράφος Κωνσταντία (Ντίνα Παπαδοπούλου). Ας δούμε το βιογραφικό της:

19-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22η του μηνός Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

18-04-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μήνυμα Κώστα Βοργιαζίδη προς τους ανθρώπους της υπαίθρου: «Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα…

Σε τοπικά διαμερίσματα του παλιού καποδιστριακού Δήμου Βέροιας συνέχισε τις επαφές του ο Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, όπου το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου 2019 επισκέφτηκε κατά σειρά τη Μέση, την Άμμο, την...

18-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης μιλά για την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο…

Συνέντευξη στον Πληροφοριοδότη παραχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων της ηλεκτρονικής εφημερίδας εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

18-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αποκαλυπτική η Γεωργία Μπατσαρά σε Αγ. Βαρβάρα, Άμμο και Μετόχι

Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ο πρώτος κύκλος των συναντήσεων της Υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργίας Μπατσαρά, με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

18-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Σοφία Υφαντίδου στο ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα

Η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου, η Σοφία Υφαντίδου θα καλύψει την 8η θέση στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Αποστόλου Τζιτζικώστα. Σε δήλωσή της αναφέρει:

18-04-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κώστας Βοργιαζίδης: "Απολογισμός 6ου άξονα δράσης - Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική…

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου και Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά στοιχεία του 6ου από τους οκτώ άξονες δράσης της περιόδου 2014-2019, του «Άξονα 6 : Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». Αναλυτικά:

18-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επίσημη επίσκεψη του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελου Τόλκα στην Κωνσταντινούπολη

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας.  Ο Υφυπουργός είχε συναντήσεις με την Γενική Πρόξενο, με αξιωματούχους του ελληνικού προξενείου και φορείς της ομογένειας. Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων συζητήθηκαν ζητήματα του μεταναστευτικού και του...

18-04-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα γίνει στις 22 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

18-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 22-4-2019 ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 15:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

18-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Η Νάουσα ταξιδεύει στον κόσμο κι ας μην έχει παραλίες!

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η τουριστική καμπάνια του Δήμου Νάουσας, η οποία συστήνει την Νάουσα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ομορφιές της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

18-04-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Στο ευρωψηφοδέλτιο της "Δημοκρατικής Ευθύνης" ο Βεροιώτης Τάσος Ιγνατιάδης

Η «Δημοκρατική Ευθύνη» έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές.

18-04-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποια ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος

Σαράντα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος δήμαρχος Αργύρης Πανταζόπουλος. Αναλυτικά τα ονόματα:

18-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πρόγραμμα και υποψηφίους παρουσίασε στην Βέροια ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παυλίδης (φωτογραφίες, βίντεο)

Το πρόγραμμα και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του παρουσίασε στην Βέροια, σε ανοικτή συγκέντρωση στο σινεμά ΣΤΑΡ, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης. Στο μισό σχεδόν μέρος της ομιλίας του άσκησε κριτική στην διοίκηση Βοργιαζίδη ενώ στο υπόλοιπο μισό...

17-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο Κώστας Ρίζος - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, συμμετέχει ο γιατρός Κώστας Ρίζος. Σε δήλωσή του αναφέρει:

17-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος στον συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης

Ο επιχειρηματίας Πολυχρόνης Δαμιανίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη.

17-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κ. Βοργιαζίδης: «Η Βεργίνα κορωνίδα της αναπτυξιακής μας πολιτικής»

Οι τοπικές κοινότητες της Δημοτικές Ενότητας Βεργίνας αποτέλεσαν τον επόμενο σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του Δημάρχου Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστα Βοργιαζίδη, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2019. Εκεί, ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδεία...

17-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νέος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας ο Ηλίας Γραμματικόπουλος

Ορκίστηκε, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019, από το Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, Ηλίας Γραμματικόπουλος, ως ο επόμενος επιλαχών της πλειοψηφούσας Δημοτικής Παράταξης «Δράση με Γνώση». Ο κ. Γραμματικόπουλος αντικατέστησε τον πρώην Πρόεδρο του...

17-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Χρήστος Γιαννούλης: «Θα απλώσουμε ομπρέλα προστασίας για τα παιδιά σε κίνδυνο στην Περιφέρεια…

Περιοδεία στην Ημαθία πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης. Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, επισκέφθηκε το συνεταιριστικό εργοστάσιο παραγωγής κονσερβοποιημένων φρούτωνAΛ.Μ.ΜΕ. και συνομίλησε με εργαζόμενους και εκπροσώπους της διοίκησης για θέματα που αφορούν στην γεωργική παραγωγή...

17-04-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο Καρανικόλα η Στέλλα Αραμπατζή

Στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα εντάχθηκε η δημοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια Στέλλα Αραμπατζή. Στην δήλωσή της αναφέρει: "Αγαπητές Συνδημότισσες-Αγαπητοί Συνδημότες , αγαπητοί συμπολίτες του Ενιαίου Δήμου Νάουσας .

16-04-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Τα μικρά που συνθέτουν τα μεγάλα

Της Γεωργίας Μπατσαρά Λιγότερο από δύο μήνες απομένουν ως τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Πολιτικός χρόνος ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετός, ώστε οι υποψήφιοι δήμαρχοι να κλείσουν σιγά-σιγά τους συνδυασμούς τους ως τις 4 Μαΐου και να επιδοθούν απρόσκοπτα...

16-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: Δίνουμε κίνητρα στην τοπική οικονομία και ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα της Ημαθίας

Για πέμπτη χρονιά, η παραγωγική Ημαθία και τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας, προβλήθηκαν μέσω της διεθνούς έκθεσης φρούτων και λαχανικών FRESKON 2019 που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η...

16-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας ο βουλευτής ο Κώστας Μπαριώτας και υπ. Ευρωβουλευτής…

Για τις ανάγκες κομματικής εκδήλωσης του ΚΙΝΑΛ, βρέθηκαν στην Ημαθία ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαριώτας και υπ. Ευρωβουλευτής Εύα Μπούρα.

16-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Οι θέσεις του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» για αποτελεσματική διοίκηση & βάθεμα της…

Από τον Συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» ανακοινώθηκαν οι θέσεις για αποτελεσματική διοίκηση & βάθεμα της Δημοκρατίας. Αναλυτικά: "1. Ανοιχτή Διοίκηση: αξιοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας

16-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ένα ακόμη αθλητικό έργο του νομού εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”

Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό έργο για το νομό μας εντάχθηκε στο  πρόγραμμα “Φιλόδημος”. Πρόκειται για την κατασκευή αποδυτηρίων στο  γήπεδο της Νέας Ροδακινέας (Στράντζας) Δήμου Νάουσας προϋπολογισμού  310.000. Είχε προηγηθεί η ένταξη του έργου: "Αντικατάσταση και  ολοκλήρωση ελαστικού τάπητα Δημοτικού...

16-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η περιοδεία του Κώστα Βοργιαζίδη

Στη Δημοτική Ενότητα Μακεδονίδας περιόδευσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου 2019. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο κ. Βοργιαζίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση» επισκέφτηκε...

16-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Κοιτάμε μπροστά" του Χρήστου Γιαννούλη ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος

Στο ψηφοδέλτιο "Κοιτάμε μπροστά" του υποψηφίου Περιφερειάρχη Χρήστου Γιαννούλη συμμετέχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος. Ας δούμε το βιογραφικό του σημείωμα:

16-04-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε νέους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της (βίντεο)

Νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Βέροιας και τους υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παρουσίασε η Λαϊκή Συσπείρωση στην Βέροια. Την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μελιόπουλος ενώ τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε η Ιωάννα Σοφρόνωφ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος...

15-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ανακοίνωσε Τσούντα η Γεωργία Μπατσαρά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της Υποψήφιας Δημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά, θα είναι ο πρώην Δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας.

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Προτεραιότητα στον Δημότη" του Αντώνη Μαρκούλη ο Κυριάκος Θεοδωρίδης - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Προτεραιότητα στον Πολίτη", του Αντώνη Μαρκούλη, συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κυριάκος Θεοδωρίδης. Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητα του αναφέρει τα εξής:

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νάουσα: Ίλια Ιωσηφίδου και Σταύρος Τσέλιος παρουσίασαν την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές…

Την από κοινού κάθοδο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσαν πριν από λίγο η κα Ιλια Ιωσηφίδου επικεφαλής της παράταξης ΄Δύναμη Δημιουργίας΄και ο κ. Σταύρος Τσέλιος της Ένωτικής Πρωτοβουλίας'.

15-04-2019 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Γεωργία Μπατσαρά: "Είμαι μια από εσάς και αγαπώ αυτόν τον τόπο…"

«Αγαπώ αυτόν τον τόπο γιατί είμαι μία από εσάς. Τον έζησα και ξέρω ποια είναι τα προβλήματά του και πως αισθάνονται οι κάτοικοί του…» είπε η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά η οποία το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε τα χωριά...

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Κώστας Βοργιαζίδης: "Απολογισμός 5ου άξονα δράσης - Οικονομία φιλική προς το περιβάλλον"

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου και Υπ. Δημάρχου Δ. Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά απολογιστικά στοιχεία του 5ου από τους οκτώ άξονες δράσης της περιόδου 2014-2019, του  «Άξονας 5: Οικονομία φιλική προς το περιβάλλον». Αναλυτικά:

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο…

Εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη θα είναι ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Διονύσης Κουλουριώτης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκινά η διαπλάτυνση της Πιερίων

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η έναρξη των εργασιών διαπλάτυνσης της οδού Πιερίων μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου και του ανάδοχου εργολάβου, Νικόλαου Σιουραντάνη.

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Περιοδεία στην Βέροια θα κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης

Στην Βέροια θα περιοδεύσει την Τρίτη 16 Απριλίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του είναι:

15-04-2019 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κοινή υπουργική απόφαση για την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την…

Με την υπ’ αριθ. Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε./11226πε/Α325/05-03-2019 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Β’ με αριθμό 873 στις 13-03-2019, οριοθετήθηκαν οι περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας...

15-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ξεκίνημα από τον Απ. Παύλο για τον Κώστα Βοργιαζίδη

Από το Διαβατό, την ιδιαίτερη πατρίδα του, επέλεξε να ξεκινήσει επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεών του στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Βέροιας. Εκεί, συνοδευόμενος από...

15-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αναβλήθηκε για Τετάρτη η παρουσίαση υποψηφίων του Αργύρη Πανταζόπουλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος έκανε γνωστό ότι η εκδήλωση των εγκαινίων και της παρουσίασης των υποψηφίων του που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, αναβάλλεται για την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7 μ.μ., λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και προς αποφυγή...

15-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Τάσος Μπαρτζώκας: «Η καταστροφή από το χαλάζι ήταν ολοκληρωτική - Αύριο κιόλας ο…

Στην πληγείσα αγροτική περιοχή της Μελίκης βρέθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πλειάδα αγροτών που διατηρούν χωράφια στην περιοχή και χτυπήθηκαν από την σφοδρή χαλαζόπτωση.

14-04-2019 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Κώστας Αρβανίτης - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: "Στις ευρωεκλογές συγκρούονται το προοδευτικό μέτωπο με την…

Επίσκεψη στην Ημαθία πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Απριλίου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Το πρωί8 πραγματοποίησαν επίσκεψη στο προσφυγικό καμπ στην Αλεξάνδρεια ενώ το μεσημέρι βρέθηκαν στην Βέροια.

14-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χαλκίδης

Στα πλαίσια των συναντήσεων με πολίτες για την ανταλλαγή απόψεων και εμπλουτισμό του περιεχομένου της πολιτικής πρότασης του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Χαλκίδη, την Παρασκευή 12 Απριλίου έλαβαν χώρα δύο σημαντικές συναντήσεις.

14-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νέα υποψήφια ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Γκυρίνης

Νέα υποψήφια, για την ενότητα Αντιγονιδών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Μια ακόμη συνδημότισσά μας θα συνεισφέρει με τις δυνάμεις της στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της “Ώρας Ευθύνης”...

14-04-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στην ενότητα Αποστόλου Παύλου περιόδευσε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης

Στην ενότητα Αποστόλου Παύλου περιόδευσε το Σάββατο ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Όλοι μαζί περπάτησαν σε Μακροχώρι, Διαβατό και Κουλούρα, μοίρασαν προεκλογικό υλικό και αντάλλαξαν απόψεις με τον κόσμο που συνάντησαν.

14-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την "Δημοκρατική Ευθύνη" ο Βεροιώτης Αναστάσιος Ιγνατιάδης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα "Δημοκρατική Ευθύνη" είναι ο Βεροιώτης Αναστάσιος Ιγνατιάδης. Σε δήλωσή του αναφέρει: "Ήρθε η ώρα να δώσουμε τον αγώνα μας για την γενιά μας,την Ελλάδα και την Ευρώπη του αύριο. Mε την ανακοίνωση της υποψηφηιοτητας μου...

13-04-2019 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιώργος Δεμερτζίδης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια"…

Ο γνωστός καθηγητής Δεμερτζίδης Γεώργιος είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη.

13-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη ο Αργύρης Σακαλής - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη είναι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Αργύρης Σακαλής. Ας δούμε τα βιογραφικά του στοιχεία.

13-04-2019 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.