tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκτακτη επισιτιστική ενίσχυση του δήμου Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Η εταιρεία “Μπορούμε” γνωστοποίησε ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξάνδρειας έχει επιλεχθεί να λάβει μηνιαίως για τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2020 10 διατακτικές.

Σύμφωνα με το έγγραφο της άνω εταιρείας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) εγκρίθηκε δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για την υλοποίηση προγράμματος έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2020 και αφορά στην προμήθεια διατακτικών σούπερ μάρκετ για την κάλυψη έκτακτων επισιτιστικών αναγκών επιλεγμένων ωφελούμενων Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμων (ΚΥΔ) όλης της Ελλάδας.

Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελούμενων της ΚΥΔ, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία, και εν συνεχεία άλλων καταγεγραμμένων ωφελούμενων της υπηρεσίας, η οποία θα τους επιλέξει σύμφωνα με τα δικά της οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69