tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλαϊτζίδης: "Οι ποντιακοί σύλλογοι απαξίωσαν την εκδήλωση για την Γενοκτονία, είναι ντροπή, με θυμώνει"

Βολές εναντίων των ποντιακών συλλόγων του νομού που δεν βρέθηκαν στην επίσημη εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας για την Γενοκτονία των Ελλήλων του Πόντου, εξαπέλυσε η Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Σε δήλωση που ανέρτησε στο Fb σημειώνει:

"Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση προκάλεσε, η απουσία εκπροσώπων των Ποντιακών Συλλόγων της Ημαθίας, από την επίσημη εκδήλωση για να τιμηθεί η Μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώσαμε χθες Κυριακή στη Νάουσα. Πλην δύο Συλλόγων (Νάουσας και Ειρηνούπολης) υπήρξε πλήρης απαξίωση από όλους τους υπόλοιπους που δεν μπήκαν καν στον κόπο να στείλουν έστω κι έναν εκπρόσωπο, έστω ένα ποντιακό λάβαρό τους, σε μια περίοδο που είναι αναγκαία όσο ποτέ, η ενότητα και η συμπόρευση. Προσωπικά, ως Κώστα Καλαίτζίδη και ως Πόντιο, αυτό με προσβάλει και κυρίως με θυμώνει. Πως είναι δυνατόν να διεκδικούμε διεθνή προβολή και αναγνώριση δικαίων αιτημάτων μας, όταν εμείς οι ίδιοι, ως Ποντιακές οργανώσεις, εμφανιζόμαστε ασυνεπείς, χωρισμένοι και κατακερματισμένοι;... Όταν κάποιοι τρέχουν πρώτοι για τα πανηγύρια αλλά αδιαφορούν για μια επίσημη και συλλογική εκδήλωση που γίνεται για τιμήσουμε τη Μνήμη των σφαγιασθέντων προγόνων μας, επιμένοντας σε άγονους τοπικισμούς ή βάζοντας τους κυριακάτικους «ωχαδελφισμούς» πάνω από την Τιμή του Πόντου και τη Μνήμη των χαμένων Πατρίδων μας.

Αυτό είναι ντροπή.

Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της Π.Ε. Ημαθίας τόνισα εξ αρχής ότι Ημαθία δεν είναι μόνο η Βέροια, αντιμετωπίζοντας εξίσου και σύμφωνα με το μέγεθος και την ανάγκη που αναλογεί, κάθε πόλη και κάθε γωνιά του τόπου μας. Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε κι ελπίζω ότι το περιστατικό της Κυριακής θα μείνει μόνο ως μια άτυχη στιγμή. Η Ημαθία μας χρειάζεται όλους και όλοι ΜΑΖΙ οφείλουμε να είμαστε παρόντες ΠΑΝΤΟΥ, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69