Logo

Τις Τοπικές Κοινότητες Χαρίεσσας, Λευκαδίων, Μαρίνας - Πολλών Νερών και Ροδοχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας

Τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών των Τοπικών Κοινοτήτων Χαρίεσσας, Λευκαδίων, Μαρίνας - Πολλών Νερών και Ροδοχωρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Τζουβάρας και Γιώργος Τριανταφύλλου, με τους προέδρους και πολίτες, στο πλαίσιο της «Ώρας του Δημάρχου».

Συγκεκριμένα χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο κ. Καρανικόλας και οι Αντιδήμαρχοι επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Χαρίεσσας, Λευκαδίων και Μαρίνας - Πολλών Νερών, όπου παρουσία των προέδρων Δ. Σιδηρόπουλου (Χαρίεσσα), Ν. Δημητρούση (Λευκάδια) και Σ. Βίλτσα (Μαρίνα – Πολλά Νερά) συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα καθαριότητας, οδοποιίας, ύδρευσης, σχεδιασμού δράσεων κ.ά., ενώ παράλληλα κατατέθηκαν προτάσεις από τους προέδρους και τους δημότες.

Αντίστοιχα, την περασμένη Πέμπτη (3 Οκτωβρίου), ο κ. Καρανικόλας επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ροδοχωρίου, όπου παρουσία του προέδρου Ρ. Πουλτίδη συζητήθηκαν ζητήματα υποδομών και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb