Logo

Θ. Θεοδοσιάδης: "Η διοίκηση Κουτσογιάννη επέβαλε τις απόψεις της χωρίς διάλογο"

Αναφορικά με το έργο ύδρευσης της Μαρίνας από την υπερχείλιση της δεξαμενής του Γιαννακοχωρίου, ο πρόεδρος του Γιαννακοχωρίου Θεόδωρος Θεοδοσιάδης έκανε την εξής δήλωση:

"Για προσωπικούς λόγους και λόγους υγείας, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας (31-10-2019). Με αφορμή ορισμένων δημοσιευμάτων, θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια και να διευκρινίσω, σχετικά με την διέλευση του αγωγού ύδρευσης από την Τοπική Κοινότητα Γιαννακοχωρίου στην Τοπική Κοινότητα Μαρίνας, τα εξής: όπως είναι γνωστό η αρχική θέση της Τοπικής Κοινότητας Γιαννακοχωρίου για το συγκεκριμένο έργο ήταν αρνητική, λόγω της κακής συνεργασίας και της έλλειψης καλής συνεννόησης με την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Είναι εξάλλου γνωστό πως ο απερχόμενος δήμαρχος και η απερχόμενη δημοτική αρχή, χωρίς γόνιμο διάλογο με τα αρμόδια όργανα των Κοινοτήτων, επέβαλλαν τις αποφάσεις τους. Αυτό δεν συμβαίνει πια. Με τη σημερινή δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο κ. Νικόλα Καρανικόλα η συνεργασία είναι και ουσιαστική και αποτελεσματική. Για το συγκεκριμένο ζήτημα συναντήθηκα αρκετές φορές με τον Δήμαρχο κ. Καρανικόλα, συζητήσαμε εκτενέστερα το θέμα αυτό και όπως με ενημέρωσε το συγκεκριμένο έργο αποτελεί υποέργο και άλλων σημαντικών έργων υποδομών (όπως η τηλεμετρία κ.ά), η υλοποίηση των οποίων μόνο όφελος θα αποφέρει στον Δήμο Νάουσας.

Επειδή τα εν λόγω δημοσιεύματα με στοχοποιούν και με θίγουν προσωπικά, θα ήθελα να τονίσω ότι ως αιρετός ενεργώ πάντα μόνο με γνώμονα το καλό της Κοινότητας Γιαννακοχωρίου.

Ελλείψεις ή παραλείψεις της προηγούμενης διοίκησης και η μη καλή συνεργασία δεν βαρύνουν εμένα προσωπικά και την Κοινότητα μου.

Άλλωστε οι δημότες μίλησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb