tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκτακτα μέτρα λειτουργίας στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου Νάουσας

Το Ν.Π. Κ.Κ.Π. & Α. Δήμου Νάουσας ανταποκρινόμενο στις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, προχωρά σε μια σειρά μέτρων με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των δημοτών, στον μέγιστο βαθμό, από την πανδημία του κορωνοϊού.
Με γνώμονα τα παραπάνω και εντολή της αρμόδιου διοίκησης φορέα, Προέδρου Δ.Σ. κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ αποφασίζονται τα ακόλουθα έκτακτα μέτρα για την λειτουργία του Κ.Κ.Π. & Α. Δήμου Νάουσας.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, 18 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεωτέρας οι υπηρεσίες του Κ.Κ.Π. & Α. Δήμου Νάουσας θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο 08.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.

Η προσέλευση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού), ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών, η προσέλευση του κοινού περιορίζεται στο απολύτως απαραίτητα και η επικοινωνία θα γίνεται ως εξής:

1. Οι συναλλασσόμενοι θα διατυπώνουν τα αιτήματά τους τηλεφωνικά ή μέσω email. Στη δεύτερη περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συναλλασσόμενος να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (email και τηλέφωνο).

2. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των γραφείων για την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την περίοδο των εκτάκτων μέτρων λόγω κορωνοϊού είναι 2332025600 και 2332028798, ο αριθμός φαξ 2332028798 και η ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

3. Όλα τα έγγραφα, που ζητούν οι ενδιαφερόμενοι, θα τους αποστέλλονται μέσω email και θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του αρμόδιου υπαλλήλου.

4. Σε περίπτωση, που δεν είναι εφικτό ο ενδιαφερόμενος να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως, αλλά πρέπει να επισκεφθεί την υπηρεσία, αυτό γίνεται μόνο μέσω ραντεβού. Το αίτημα για ραντεβού διατυπώνεται μέσω email ή τηλεφώνου.

Οι υπάλληλοι, που θα εργάζονται, στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης, θα περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69