tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας: Εκποίηση αγροτεμαχίου στην Χαρίεσσα, εκμίσθωση ακινήτων στον Στενήμαχο για φωτοβολταϊκά

Στην εκποίηση 10 στρεμμάτων από το κληροτεμάχιο 1063 που βρίσκεται εντός των ορίων της ΤΚ Χαρίεσσας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Το θέμα εισήχθη με πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Χαρίεσσας και έγινε γνωστό ότι τα έσοδα της εκποίησης θα διατεθούν μόνο για την ανακατασκευή/αναβάθμιση του πάρκου της κοινότητας, γεγονός που θα προσδώσει επιπλέον βελτίωση στην ποιότητα ζωής των κατοίκων καθώς η εν λόγω καθολική επένδυση θα βελτιώσει και την τοπική οικονομία.

Η εκποίηση θα γίνει με ανοιχτό διαγωνισμό.

Εκμίσθωση αγροτεμαχίου στον Στενήμαρχο για φωτοβολταϊκό σταθμό

Την καταρχήν έγκριση διαδικασίας εκμίσθωσης με φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία του αγροτεμαχίου 1170 της Τοπικής Κοινότητας Στενημάχου (περιοχή παλιά αμπέλια) έκτασης 13.821 τ.μ. για 25 έτη , του Δήμου Νάουσας, για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας.

Διεκδίκηση εκτάσεων του δημοσίου

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας η υποβολή αιτήματος στο ΥΠΑΑΤ, κατά περίπτωση και με συγκεκριμένα δικαιολογητικά δια των αρμοδίων οργάνων, προκειμένου να παραχωρηθούν στον Δήμο ΗΠ Νάουσας, δωρεάν και κατά χρήση εκτάσεις και ακίνητα, για 25 έτη τουλάχιστον (σε καμία περίπτωση δεν δύναται να υπερβαίνει τα 40 έτη) για αποκλειστικά κοινωφελείς σκοπούς.  Είναι μια προσπάθεια του δήμου Νάουσας να ξεκαθαρίσουν ζητήματα δημοτικής περιουσίας. Στην τοποθέτησή του ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι υπάρχουν ακίνητα που χρησιμοποιεί ο δήμος και δεν γνωρίζει αν του ανήκουν. «Υπάρχουν πλατείες και σχολεία που δεν ανήκουν στον δήμο και πρέπει να περάσουν στον δήμο Νάουσας» σχολίασε ο δήμαρχος.

Στην συνεδρίαση ζητήθηκε από τους συμβούλους της μειοψηφίας συγκεκριμένη λίστα ακινήτων που θα διεκδικηθεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69