tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κουτσογιάννης: Ο δήμαρχος πρέπει να αφήσει πίσω το δηλητήριο που είναι στην παράταξή του και να προχωρήσει μπροστά (βίντεο)

Για οπισθοχώρηση από την αρχική του πρόταση για συνεργασία κατηγόρησε τον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κουτσογιάννης, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για να δώσει απαντήσεις στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου.

Ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι αυτά που είπε ο κ. Καρανικόλας στην τελευταία συνέντευξη τύπου δεν συνάδουν με αυτά που ήθελε να πετύχει με την πρόταση συνεργασίας που κατέθεσε. Ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι οι δυο θέσεις του δημάρχου είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Ο κ. Καρανικόλας ζήτησε συνεργασία κι όχι ψήφιση θεμάτων στο συμβούλιο, είπε ο κ. Κουτσογιάννης και αναρωτήθηκε γιατί ο δήμαρχος οπισθοχώρησε. «Τι συνέβη; Οργίασαν οι δυνάμεις της οπισθοδρόμησης εναντίον του. Ανέχτηκε απαράδεκτες συμπεριφορές μελών της παράταξής του» είπε ο κ. Κουτσογιάννης.

Αναφορικά με το μνημόνιο συνεργασίας, ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι προηγήθηκε επιστολή του κ. Καρανικόλα με την οποία ζητούσε συγχώνευση των δυο παρατάξεων. «Η συμφωνία πρέπει να γίνεται πάνω σε αρχές και να είναι σε γνώση της κοινωνίας. Πάνω σε αυτό χτίζεται η εμπιστοσύνη. Συμφωνεί ή διαφωνεί ο κ. Καρανικόλας με το μνημόνιο συνεργασίας;» σημείωσε ο κ. Κουτσογιάννης και πρόσθεσε ότι ο δήμαρχος πιέσθηκε να κάνει πίσω από μια μειοψηφία μελών της παράταξής του που δεν ενδιαφέρονται για το καλό της Νάουσας αλλά μόνο για το δικό τους συμφέρον.

Ο κ. Κουτσογιάννης σημείωσε ακόμη ότι ο δήμαρχος ή θα πρέπει να μείνει στην σημερινή κατάσταση ή θα πρέπει να αφήσει πίσω του το δηλητήριο που είναι μέσα στην παράταξή του και να προχωρήσει μπροστά.

Ο κ. Κουτσογιάννης κάλεσε το Δήμαρχο να μη μείνει στην ιστορία ως το ατύχημα της ανωμαλίας που προκάλεσε το νομοθετικό τερατουργημα ο Κλεισθένης, αλλά να κινηθεί προς τα εμπρός θέτοντας στο περιθώριο το δηλητήριο που βρίσκεται μέσα στην παράταξη του. «Ήμασταν και είμαστε ανοικτοί σε κάθε συνεργασία που θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των κοινωνικά αδυνάμων, την υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων και την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας. Σε όλο αυτό υπάρχουν μόνο δυο προαπαιτούμενα. Η ειλικρίνεια και η σταθερότητα στις θετικές απόψειςΟ τόπος μας έχει ανάγκη από μεγάλες αποφάσεις, σήμερα.», κατέληξε.

«Χρειάζεται ειλικρίνεια και σταθερότητα στις απόψεις στοιχεία που έλειψαν μετά την τελευταία συνέντευξη του δημάρχου» είπε ο κ. Κουτσογιάννης.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο κ. Κουτσογιάννης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69