tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινός Τόπος: Περί διακοπής νερού και κοινής λογικής...

Αναφορικά με την πρόσφατη πολύωρη διακοπή ύδρευσης στη Νάουσας, η δημοτική παράταξη Κοινός Τόπος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Δεν επιδέχεται σχολιασμού η «σοφή» επιλογή της ΔΕΥΑΝ να πραγματοποιήσει πολύωρη διακοπή νερού την πιο ζεστή μέρα του φετινού καλοκαιριού. Ούτε η υπενθύμιση, πως επί διοικήσεως Κουτσογιάννη και προεδρίας Λαζαρίδου είχε καθιερωθεί η αποκατάσταση των  βλαβών του δικτύου να γίνεται κατά τις βραδινές ώρες ( παρουσία μάλιστα του τέως Δημάρχου και της τέως Προέδρου).

Δεν μπορεί όμως να μείνει ασχολίαστο το περιεχόμενο του κειμένου της δημόσιας συγγνώμης του Δημάρχου. Σαφώς και είναι θετική  η αναγνώριση του λάθους. Λέμε κι εμείς με τη σειρά μας "ὅ γέγονε γέγονε" αρκεί να μην επαναληφθεί. Δεν μπορεί όμως να μην τεθεί το αμείλικτο ερώτημα: Εφόσον η διακοπή είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όφειλε ή όχι ο Δήμαρχος να την αποτρέψει εγκαίρως για να αποφευχθεί όλη αυτή η ταλαιπωρία των δημοτών; Επιπρόσθετα, αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ανακοίνωση παρατηρεί δύο ουσιώδεις θέσεις. Η πρώτη είναι ότι παρότι από τον Σεπτέμβριο είχε δοθεί, κατά τους ισχυρισμούς του Δημάρχου, ρητή εντολή με την οποία οι διακοπές του  νερού όφειλαν να  γίνονται βραδινές ώρες, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ έπραξε το αντίθετο! Μάλιστα σε μέρα με καύσωνα. Η  δεύτερη αφορά την ευκολία με την οποία γίνεται η θυσία της «Ιφιγένειας» για να διασωθεί το προφίλ του Δημάρχου! Πράγματι κάτι δεν πάει  καλά στο "βασίλειο της Δανιμαρκίας…"

ΥΓ. 1: Για να γίνονται οι εργασίες βράδυ δεν απαιτείται καμία απόφαση ΔΣ της ΔΕΥΑΝ. Πυγμή απαιτείται…

ΥΓ. 2: Ενημερώνουμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ – ο οποίος ισχυρίζεται πως "διασώζει" τα έργα που ενέταξε προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ η προηγούμενη ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση – να επιδείξει τη δέουσα προσοχή για την ολοκλήρωση του έργου της υδροδότησης της Τ.Κ. Μαρίνας από την Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου... διαψεύδοντας τις "περί του αντιθέτου" φήμες των τελευταίων  ημερών…".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69