tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο ψηφοδέλτιο «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης - Το βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη είναι ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ας δούμε τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης γεννήθηκε στη Βέροια στις 4 Αυγούστου 1987. Γονείς του είναι ο Κυριάκος και η Μαρία. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Επικοινωνία από το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Μιλά Αγγλικά και Σουηδικά.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ. και συμμετείχε σε κοινωνικές και οικολογικές δράσεις. Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε νεοφυείς επιχειρήσεις και σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Από το 2017 εργάζεται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο οινοποιείο «Κτήμα Κυρ-Γιάννη». Είναι ειδικός στα ψηφιακά μέσα και τη διαδικτυακή επικοινωνία".

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το βιογραφικό και τις απόψεις του για το Δήμο Βέροιας στη προσωπική του ιστοσελίδα www.kgrigoriadis.gr .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69