tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με λόγια απλά και καθαρά μίλησε η Γεωργία Μπατσαρά σε Αγ. Μαρίνα και Πατρίδα

Τις Τοπικές Κοινότητες της Αγίας Μαρίνας και της Πατρίδας επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά, συνοδευόμενη από υποψήφιους/ιες Δημοτικούς Συμβούλους της.

Σε κλίμα φιλικό και ιδιαίτερα συναινετικό, έγινε συνάντηση και εκτενής συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι της εξέθεσαν προβλήματα της καθημερινότητας τους.

Για την Αγία Μαρίνα, από τα βασικά προβλήματα του χωριού είναι η κακή ποιότητα των αγροτικών δρόμων και η έλλειψη γιατρού, ο οποίος τους επισκέπτεται κάθε έναν και δύο μήνες. Επίσης ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα για την τοπική κοινωνία, είναι η έλλειψη οστεοφυλακίου για την εκταφή των αγαπημένων τους προσώπων. Μείζον πρόβλημα θεωρούν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα αδέσποτα, όχι μόνο στο χωριό τους, αλλά στο σύνολο του Δήμου, όπου παρουσιάζεται στον ίδιο βαθμό.

Στην συνέχεια η Γεωργία Μπατσαρά επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα της Πατρίδας όπου οι κάτοικοι την δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Η Υποψήφια Δήμαρχος άκουσε με ουσιαστικό ενδιαφέρον τους ανθρώπους του χωριού και δεσμεύτηκε πως ως νέα δημοτική αρχή θα συνδράμει άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων τους, ιδιαίτερα στο πρόβλημα της ύδρευσης.

Και στις δύο επισκέψεις, η Γεωργία Μπατσαρά απευθύνθηκε προς τους κατοίκους με λόγια απλά και καθαρά, απάντησε στις ερωτήσεις τους, κάνοντας αισθητό το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για την επίλυση των θεμάτων που εξετέθησαν.

batsara agia marina2

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων σε Αγία Μαρίνα και Πατρίδα, η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά πως οι επισκέψεις μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, στα χωριά του Δήμου Βέροιας, έχουν ως σκοπό να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και ανάλογα να διαμορφώσουμε ένα ρεαλιστικό και αποδεκτό πρόγραμμα. Δε μπορεί να συντάσσουμε προγράμματα, χωρίς να ακούσουμε τους δημότες μας. Για τον συνδυασμό μας πρωτεύοντα ρόλο παίζει η άποψη των δημοτών.

Ακούσαμε από τους πολίτες διάφορα προβλήματα τα οποία είναι της καθημερινότητας, αλλά παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια. Δεν τάζουμε «λαγούς με πετραχήλια». Είμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια από τα απλά και με ολοκληρωμένες μελέτες να πάμε στα μεγάλα. Υπάρχει όραμα, υπάρχει η γνώση, αλλά πάνω απ΄ όλα υπάρχει η αγωνιστική διάθεση να λύσουμε ζητήματα που θα διευκολύνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69