tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόντρα Παυλίδη - Μπατσαρά για την συνεργασία με την διοίκηση του δήμου (βίντεο)

Ερώτηση για το αν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας μπορεί να είναι και εντεταλμένος σύμβουλος κατέθεσε στην συνεδρίαση της Δευτέρας ο σύμβουλος Παύλος Παυλίδης ενώ άσκησε και κριτική για την συνεργασία των παρατάξεων Βοργιαζίδη - Μπατσαρά λέγοντας ότι θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ότι είναι ένα πείραμα. 

Απαντώντας ο δήμαρχος είπε ότι με τις αλλαγές που έφερε το σχέδιο "Κλεισθένης" ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μπορεί να συμμετέχει σε επιτροπές. Για το θέμα της συνεργασίας των παρατάξεων, ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι "δεν ξέρω από που ειπώθηκε για πείραμα αλλά δεν πρέπει να κολλάμε στις λέξεις".

Για το θέμα της συνεργασίας μίλησε και η κ. Μπατσαρά η οποία σημείωσε ότι η λέξη πείραμα αφορούσε στο ότι είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και όχι ότι ο δήμος βρίσκεται σε πειραματική κατάσταση. "Αυτοί που βλέπουν την συνεργασία ως παζάρεμα θέσεων, μάλλον έτσι έμαθαν" σχολίασε η κ. Μπατσαρά και προκάλεσε την έκρηξη του κ. Παυλίδη, ο οποίος πήρε τον λόγο επί προσωπικού και τόνισε ότι θα πρέπει να γνωστοποιηθεί το προγραμματικό πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.

batsara 0026

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα από την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69