tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμος Βέροιας μάζεψε τα επικίνδυνα αδέσποτα από την περιοχή Αγίων Αναργύρων

Με τη συνεργασία της Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και τη συνδρομή της ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, εξωτερικού συνεργάτη κτηνιάτρου και της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η περισυλλογή επικίνδυνων ζώων (σκύλων), από το αρμόδιο συνεργείο περισυλλογής του Δήμου Βέροιας.

Τα επικίνδυνα ζώα περισυλλέχθηκαν από την περιοχή του πάρκου Αγίων Αναργύρων και οδηγήθηκαν στο δημοτικό κτηνιατρείο – καταφύγιο, όπου δέχονται τη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του αρμόδιου προσωπικού.

"Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για τη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στέφοντας με απόλυτη επιτυχία την περισυλλογή των επικίνδυνων ζώων.

Η συγκεκριμένη δράση του Δήμου Βέροιας αποτελεί συνέχεα των προσπαθειών του Δήμου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και παρόμοιες δράσεις περισυλλογής επικίνδυνων ζώων θα ενταθούν στο μέλλον με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69