Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας - τι θα συζητηθεί

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας στις 22 Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για τα έτη 2017-2018. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ)

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά πρόσωπα αυτού». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ)

3. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ή μη της σύναψης συμβάσεων του Δήμου με ιδιώτες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού (παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους –απομάκρυνση φερτών υλικών) στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ)

4. Λήψη απόφασης για «Διαγραφή επαγγελματία πωλητή υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (ΚΑΝΤΙΝΑ)». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΙΣΤΑΣ)

5. Λήψη απόφασης για: την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (Α.Μ. 82/2015) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ)

6. Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή ή μη των μισθωμάτων των υπ΄αριθ. 14,28,23 και 4 & 17 (ενιαίο κατάστημα), καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ)