Logo

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη απόφασης:
Α.για τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του υποέργου 1 με τίτλο : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» της Πράξης ΟΠΣ 5004098
Β.για την έγκριση εκτέλεσης της υπηρεσίας (διενέργειας διαγωνισμου) του Υποέργου 3 με τίτλο: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΥΠΟΕΡΓΩΝ 1 ΚΑΙ 2» της Πράξης ΟΠΣ 5004098 και
Γ.την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για τις περαιτέρω ενέργειες (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

2. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο ως κακώς βεβαιωθέν. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο ως κακώς βεβαιωθέν. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

4. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο ως κακώς βεβαιωθέν. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

5. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο ως κακώς βεβαιωθέν. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

6. Λήψη απόφασης για την επιστροφή χωρίς χρέωση εισπραχθέντων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση η μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση η μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση η μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

10. Αντικατάσταση του κ. Τσιφτσιοπουλου Διονυσίου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb