Γκυρίνης: "Αντί να ζητάει κοκορομαχίες ο Χαλκίδης, να απολογηθεί στην Μελίκη για το κολυμβητήριο"

Απάντηση στην πρόσκληση - πρόκληση του Μιχάλη Χαλκίδη για ντιμπέιτ έδωσε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Οι πολύ σοβαρές αποκαλύψεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης, σχετικά με τις σκοτεινές ενέργειες του Μ. Χαλκίδη, προκειμένου να «κοπεί» το έργο του δημοτικού κολυμβητηρίου, επιβεβαιώνουν για άλλη μία φορά την επιπολαιότητα και τον τυχοδιωκτισμό με τον οποίο αντιμετώπιζε τις ανάγκες του δήμου ο τότε βουλευτής.

«Αυτός ο δικός σου σκύλιασε να κόψει το έργο» ήταν η χαρακτηριστική φράση του τότε υπουργού προς τον κ. Καρέλη, όταν ο τελευταίος ζήτησε να μάθει τους λόγους της καθυστέρησης της χρηματοδότησης του κολυμβητηρίου Μελίκης. Σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες, βέβαια, ο κ. Χαλκίδης απάντησε με τη μέθοδο «στρίβειν διά του αρραβώνος», ζητώντας «ντιμπέιτ».

Δυστυχώς για τον ίδιο τον κ. Χαλκίδη και των υποστηρικτών του, η έξοδός του από την πολιτική θα είναι τόσο κραυγαλέα, όσο και η είσοδός του σ’ αυτή. Ας φροντίσει τουλάχιστον, να είναι αξιοπρεπής. Αντί λοιπόν να ζητάει δημόσιες «κοκορομαχίες», καλό θα ήταν να απολογηθεί στους δημότες της Μελίκης γιατί δεν έχουν σήμερα κολυμβητήριο τα παιδιά τους.

Η διοίκηση κι εγώ προσωπικά, εξηγήσεις για το έργο μας οφείλουμε να δίνουμε καθημερινά στους πολίτες, και όχι στον κάθε απερχόμενο πολιτευτή που παρουσιάζεται ως ‘’φέρελπις’’ σωτήρας".