«Μήπως είσαι Ποτάμι;»

book potami

Την πρώτη απάντηση σε όσους κατηγορούν το Ποτάμι ότι δεν έχει θέσεις, απόψεις και πρόγραμμα επιχειρεί να δώσει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με ένα βιβλίο 36 σελίδων.

Στις 36 έγχρωμες σελίδες που διανέμεται δωρεάν ο επικεφαλής του Ποταμιού και οι συνεργάτες του δίνουν τις πρώτες απαντήσεις ενόψει της παρουσίας του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο «Μήπως είσαι Ποτάμι;» γίνεται και μια σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων στιγμών του κόμματος με αφετηρία την 26η Φεβρουαρίου. Ξεχωριστή θέση στις 36 σελίδες έχει το μεγάλο ευχαριστώ προς τους 377.483 ψηφοφόρους που επέλεξαν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές του Μαΐου επιτρέποντας του να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές.

Με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του κόμματος, τις απόψεις των δύο εκπροσώπων του κόμματος στις Βρυξέλλες, Μίλτου Κύρκου και Γιώργου Γραμματικάκη, αλλά και των δημάρχων των δύο μεγάλων πόλεων - Αθήνας και Θεσσαλονίκης - που τάχθηκαν στο πλευρό της πρσπάθειας του Σταύρου Θεοδωράκη στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρόγευση των όσων θα παρουσιαστούν σε περίπου 1,5 μήνα από σήμερα.