Ο Βουλευτής Γιώργος Ουρσουζίδης συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman

Βουλευτής Ν. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Ουρσουζίδης Γεώργιος, με την ιδιότητα του Γραμματέα της διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τη φιλία μεταξύ Ελλάδας και Αργεντινής, συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή της.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης o βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Ντζιμάνης, Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τη φιλία μεταξύ Ελλάδας και Αργεντινής, και εκπρόσωπος του βουλευτή Ν. Ηρακλείου κ. Σπύρου Δανέλη, μέλους επίσης της Επιτροπής φιλίας.

Δόθηκε η ευκαιρία να επιβεβαιώσουν το εξαιρετικό πλαίσιο συνεργασίας και αλληλεγγύης που υπάρχει στις σχέσεις των δύο χωρών, με την κοινή διαπίστωση των ομοιοτήτων τους, ως προς την οικονομική κρίση, με την οποία έρχονται αντιμέτωπες οι δύο χώρες και τις προσπάθειες που καταβάλλονται εκατέρωθεν για την αντιμετώπιση του φάσματος αυτής.

Η κυρία Carolina Perez Colman εξέφρασε την άποψη, ότι η συνεργασία σε επίπεδο κρατών, είναι άψογη.
Από τον κ. Ουρσουζίδη έγινε ενημέρωση σχετικά με τους αξιόλογους προορισμούς που διαθέτει ο Ν. Ημαθίας, καθώς και για την μοναδικότητα ων αρχαιολογικών χώρων, των κλασικών και Βυζαντινών χρόνων. Η κ. Colman έδειξε απόλυτα ενημερωμένη και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί τους εξαιρετικούς από κάθε άποψη αρχαιολογικούς χώρους της Ημαθίας.
Ο κ. Ουρσουζίδης της πρότεινε να επισκεφτεί το νομό με ανοικτή πρόσκληση, την οποία η κ. Colman με χαρά, αποδέχτηκε.

Διαπιστεύθηκε η ανανέωση της πρόσκλησης από πλευράς των Ελλήνων Βουλευτών, όχι μόνο για τη συνέχιση, αλλά και για τη διεύρυνση των δεσμών μεταξύ των δύο κρατών.