Χρ. Αντωνίου: «Στην καταστροφολογία στηρίζεται η επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ»

Για «έλλειμμα στρατηγικής» της ΝΔ έκανε λόγο ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου μιλώντας την Τρίτη (3/1/2017) στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη, σημειώνοντας ότι η επικοινωνιακή στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζεται στην καταστροφολογία και την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «στο Γιούρογκρουπ θα υπάρξει συμβιβασμός χωρίς νέα μέτρα» καθώς, όπως είπε, «πολλοί έχουν συμφέρον από το να υπάρξει συμφωνία».

«Εμείς, για μετά το 2018, δε θέλουμε να δεσμεύσουμε την επόμενη κυβέρνηση -όποια κι αν θα είναι αυτή- με επιπλέον μέτρα από όσα έχουμε συμφωνήσει» ανέφερε και πρόσθεσε «το πρόβλημα είναι τι θα γίνει μετά το 2018, ζητάμε να υπάρξει μακροπρόθεσμα μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 2,5 και το 1% να δοθεί σε στρώματα που έχουν υπερφορολογηθεί και να δώσουμε βαρύτητα σε στοχευμένες φοροελαφρύνσεις».

Ερωτηθείς αν –σε περίπτωση που πιεστεί η κυβέρνηση για υιοθέτηση νέων μέτρων- θα υπάρξει προσφυγή στις κάλπες δήλωσε κατηγορηματικά: στρατηγική μας δεν είναι οι εκλογές, θα κάνουμε εκλογές όταν πρέπει».