Σε εργασίες του ΝΑΤΟ σε Βέλγιο και Ολλανδία συμμετείχε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

tsavdaridis nato

Τις Βρυξέλλες και τη Μονς του Βελγίου αλλά και την Μπράνσουμ της Ολλανδίας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης συμμετέχοντας στις εργασίες της Υπο-Επιτροπή Διατλαντικών Σχέσεων της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που διεξήχθησαν από τις 15 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου στις ανωτέρω πόλεις.

Ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, ο κ. Τσαβδαρίδης συμμετείχε στις εργασίες της Υπο-επιτροπής στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου και συναντήθηκε με ανώτατους πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους του ΝΑΤΟ όπως ο Αναληρωτής Γενικός Γραμματέας του Συμφώνου Πρέσβης Alexander Vershbow και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ κ. Douglas E. Lute.

Στη Μονς, ο Βουλευτής Ημαθίας συμμετείχε στην ενημέρωση που έγινε προς στα μέλη των εθνικών αντιπροσωπειών από τον Ανώτατο Διοικητή των Συμμαχικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Στρατηγό Philip M. Breedlove, η οποία και έλαβε χώρα στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης.

Στην Μπράνσουμ, ο κ. Τσαβδαρίδης συμμετείχε στην ενημέρωση που έγινε στο εκεί Συμμαχικό Αρχηγείο προς τους εθνικούς αντιπροσώπους, πάνω σε ζητήματα που αφορούσαν τις επιχειρησιακές ικανότητες και τη στρατηγική του ΝΑΤΟ όσον αφορά το Αφγανιστάν και την Ουκρανική κρίση.