Μύθοι και εικονική πραγματικότητα περί εξόδου από τα μνημόνια!

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, ο οποίος μια «μπαίνει» και μια «βγαίνει» από την κυβέρνηση, ανάλογα με τα..ζώδια, ετοιμάζεται να αφηγηθεί τον μύθο της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια. Λησμονώντας φυσικά ότι η ίδια, με τον Βαρουφάκη στην αιχμή του δόρατος της εθνικής μας οικονομίας, καταχρέωσε με τους λεονταρισμούς της τον τόπο με πάνω από 200 δις. ευρώ.

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 η κυβέρνηση Τσίπρα με τα “go back madam Merkel” με τα «εμείς θα χτυπάμε τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν» κατέστρεψε μια προσπάθεια που είχε φτάσει στην ευόδωση της από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Προφανώς λησμονούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η χώρα μας εκτοπίστηκε από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και κατέστη παντελώς αναξιόπιστη στους Ευρωπαίους εταίρους μας, δίνοντας τελικά γη και ύδωρ, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, μετά φυσικά από τα capital control, και την φυγή τεράστιων κεφαλαίων από την Ελλάδα, ειδικά δε αυτών που είχαν... «καλή πληροφόρηση» λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθούν.

Το τρίτο μνημόνιο κατέστησε την Ελλάδα και τους Έλληνες δέσμιους στους ξένους. Καλό θα ήταν λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να μην απευθύνει το διάγγελμα του από την Ιθάκη. Αλλά από την Αλεξάνδρεια. Της Αιγύπτου φυσικά. Αποχαιρετώντας το αφήγημα που χάνεται. Ένα αφήγημα που κλείνει με παραχώρηση εθνότητας και γλώσσας στους σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας. Το viral των ψεμάτων της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πείθει κανέναν πλέον υγιώς σκεπτόμενο πολίτη. Πλην φυσικά του Καρανίκα και των ομοίων του!