Η Νέα Δημοκρατία προ των πυλών

Γράφει η Νίκη Καρατζιούλα

Οι λεονταρισμοί, οι εξυπνακισμοί και οι ανερμάτιστες πολιτικές της αριστεράς, έλαβαν τέλος μετά το ηχηρό μήνυμα πολιτ,ικής απέχθειας που έστειλαν οι πολίτες της χώρας μας. Η χώρα οδηγείται υπό την πίεση της κοινωνίας, σε πρόωρες εκλογές, με ότι σημαίνει αυτό για τους μέχρι πρότινος αλαζόνες.

Την συντριβή των Ευρωεκλογών ήλθαν να συμπληρώσουν οι καταποντισμοί των υποψηφίων των αυτοδιοικητικών εκλογών,που είχαν την στήριξη της επικίνδυνης αυτής ομάδας, που διοίκησε τον τόπο τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα στην Κεντρική Μακεδονία, ο επικεφαλής της παράταξης Απόστολος Τζιτζικώστας, κέρδισε από τον πρώτο γύρο και μάλιστα με ποσοστά που προκαλούν έως και ανησυχία (είναι γνωστό ότι η αντιπολίτευση είναι το αντίβαρο της δημοκρατικής πορείας και στον τόπο μας τείνει να εξαφανιστεί).

Είμαι χαρούμενη και υπερήφανη συνάμα. Χαρούμενη διότι επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μου για νίκη του από την πρώτη Κυριακή και περήφανη, γιατί για μια πενταετία θήτευσα κοντά του και υπό τις οδηγίες του. Οι εκλογές που ακολουθούν, θα είναι λυτρωτικές για τους πολίτες και τη χώρα. Μια νέα μέρα έρχεται με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Στην πορεία αυτή, απλοί στρατιώτες θα αγωνιστούμε, από όπου η παράταξη μας ορίσει.

Νίκη Καρατζιούλα Πολιτικό Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας