Βολές του ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά και Σπυράκη

siriza

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Σπυράκη

Η φαντασία της κ. Σπυράκη στο να εφευρίσκει δηλώσεις είναι ανεξάντλητη. Η υπομονή, όμως, των μεσαίων και των ασθενέστερων στρωμάτων έχει εξαντληθεί προ πολλού από την εξοντωτική φορολογία που τους επιβλήθηκε στα εισοδήματα και την ιδιοκτησία τους.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του από έναν κοινωνικά δίκαιο φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, με βάση νέες πραγματικές αντικειμενικές αξίες και με αφορολόγητο στη συντριπτική πλειοψηφία της πρώτης κατοικίας, είναι γνωστό στους πολίτες.

Τα ασύστολα ψεύδη της κ. Σπυράκη είναι αφορολόγητα

Απάντηση του Πάνου Σκουρλέτη, Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ:

Τα ασύστολα ψεύδη της κ. Σπυράκη είναι αφορολόγητα γι' αυτό και με άνεση τα εκφωνεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Οι έλληνες πολίτες, όμως, είναι αυτοί που υπέστησαν την άγρια φορολογική αφαίμαξη από τον κ. Σαμαρά. Είναι αυτοί που είδαν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, να χάνουν τις δουλειές τους, να αρπάζουν τις λιγοστές καταθέσεις τους, να γίνονται νοικάρηδες στα σπίτια τους.
Τον έμαθε για τα καλά τον κ. Σαμαρά ο ελληνικός λαός και τον περιμένει στη κάλπη.

Ο λαός θα παραμερίσει τους ψεύτες πολιτικούς σαν τον κ. Σαμαρά

Ο επικεφαλής του πειράματος με την ονομασία μνημόνιο έχει το θράσος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να κάνει τη χώρα πειραματόζωο.
Ο πρωθυπουργός που ταυτίστηκε με τους περισσότερους και πιο άδικους φόρους που γνώρισε ο τόπος, που διέλυσε τα μεσαία στρώματα, που έκανε τους φτωχούς φτωχότερους, που εκτίναξε την ανεργία και που απαξίωσε τους αγρότες, καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα. Όμως το περιεχόμενο του e-mail Χαρδούβελη για μειώσεις στις συντάξεις, νέους φόρους και νέα μέτρα φέρνει την υπογραφή του.
Ο κ. Σαμαράς λέει ψέματα όταν αναφέρεται στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όμως λέει ψέματα και κρύβεται και όταν αναφέρεται στις δικές του προθέσεις.
Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα παραμερίσει τους ψεύτες πολιτικούς σαν τον κ. Σαμαρά.