ΠΑΣΟΚ Ημαθίας: "Ανεπιθύμητοι στην Ημαθία οι εκπρόσωποι του πολιτικού υποκόσμου"

Από το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με αφορμή τα επικείμενα εγκαίνια γραφείων του νεοναζιστικού μορφώματος στη Βέροια αλλά και τη λειτουργία αντίστοιχου χώρου στην πόλη που στεγάζει τους οπαδούς ενός απίθανου τύπου, που ισχυρίζεται ότι θα «σώσει» τη χώρα καλύπτοντας το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος, θα θέλαμε να κάνουμε μερικές επισημάνσεις.

Η ύπαρξη και η μεγέθυνση τέτοιων φαινομένων αναδεικνύει τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια τη πατρίδα μας. Μια κρίση που η οικονομική της διάσταση είναι απλώς ένα σύμπτωμα αλλά και η αφορμή για να παραχθούν αυτού του είδους τα υποπροϊόντα που απειλούν την κοινωνική συνοχή και τους δημοκρατικούς θεσμούς του τόπου μας.

Απέναντι σε όλους αυτούς οι σοβαροί και δημοκρατικοί πολίτες της Βέροιας και της Ημαθίας δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή ανοχή. Είναι υποχρέωση όλων να αντιταχθούμε στον φασισμό, τον νεοναζισμό και στους απατεώνες που παράγουν μόνο μίσος και βία.

Η δημοκρατία ανέχεται τους πάντες αλλά οφείλει και να προστατεύει τη λειτουργία της από τους αρνητές της. Ανεπιθύμητοι λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας οι εκπρόσωποι του πολιτικού υποκόσμου και της μισαλλοδοξίας.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες του τόπου μας σε διαρκή επαγρύπνηση απέναντι στους εχθρούς της κοινωνίας μας".