Πως θα συμμετάσχετε στο τριήμερο Imathia Quality

Από την οργανωτική επιτροπή της τριήμερης εκδήλωσης Imathia Quality έγινε νέα κάλεσμα σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο τριήμερο που διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Αναλυτικα:

"Με την παρούσα επιστολή η οργανωτική επιτροπή της τριήμερης εκδήλωσης Imathia Quality, επιθυμεί να σας κάνει γνωστή την πρόθεση συνεργασίας μαζί σας με σκοπό την ανάδειξη της γαστρονομίας και των τουριστικών διαδρομών της Ημαθίας.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αφορά στην προώθηση των προϊόντων αγροδιατροφής, αλλά και στον τουριστικό άξονα της γαστρονομίας και του ιστορικού τουρισμού, που είναι και κεντρική στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται και από φορείς της Ημαθίας (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, Επιμελητήριο Ημαθίας, Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ημαθίας, Σύλλογος Γαστρονομίας και Γευσιγνωσίας Κάρανος), από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο- Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας, σχολές Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής-Εστιατοριακής. Ο χώρος διεξαγωγής είναι το Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι από 13 έως και 15 Οκτωβρίου 2017.

Η εκδήλωση προσανατολίζεται στη σύζευξη εμπορικών συναλλαγών στο πλαίσιο του τουρισμού και της αγροδιατροφής: γαστρονομία, τουριστική εμπειρία μεταξύ επαγγελματιών της Πρωτεύουσας και των παραγωγών της Ημαθίας αλλά και των τουριστικών διαδρομών της Ημαθίας.

Σκοπός της συνεργασίας μας, είναι να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις, αλλά και να συνδράμετε και να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια.

Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή:

Η επίσημη και εμπορική παρουσία σας στην έκθεση: να έχετε διαθέσιμα υλικά για γευσιγνωσία των επαγγελματιών, να διαθέτετε κάρτες επισκέπτη, banner και τυχόν φυλλάδιο των προϊόντων σας.

Από την οργάνωση εξασφαλίζεται:

Τραπέζι 1,60*0,70μ, 2 καρέκλες, πιατέλες για γευσιγνωσία, ποτήρια για τους οίνους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, μπορεί να σας σταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας).

Πληροφορίες:

Νίκη Καρατζιούλα 6948 308568

Θεόφιλος Τεληγιαννίδης 6976 223323

Δημήτρης Ταχματζίδης 6974 638353".