Ημαθία: Περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς ενόψει του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ

Περιοδείες και εξορμήσεις θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια της Τομεακής Οργάνωσης Ημαθίας του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες σε χώρους δουλειάς, μπροστά στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν ανά περιοχή είναι οι ακόλουθες:

Βέροια
- Τρίτη 4 Σεπτέμβρη, στις 10 π.μ, περιοδεία σε Δημόσιες Υπηρεσίες με επικεφαλής τον Αντώνη Γκουντή, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ.

- Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ., περιοδεία σε σούπερ μάρκετ της πόλης με επικεφαλής την Σοφία Πουρσανίδου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ.

- Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη, στις 9 π.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο της «Panini» με επικεφαλής τον Σούλη Ανδρεόπουλο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ.

- Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη, στις 4.30 μ.μ. περιοδεία στο εργοστάσιο της «Agroma» με επικεφαλής τον Σούλη Ανδρεόπουλο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ.

Νάουσα
- Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, στις 10 π.μ. περιοδεία σε Δημόσιες Υπηρεσίες με επικεφαλής τον Γρηγόρη Τούπο, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ημαθίας του ΚΚΕ.

Αλεξάνδρεια
- Τρίτη 4 Σεπτέμβρη, στις 11 μ.μ., εξόρμηση σε «Vivardia» με επικεφαλής τον Σωτήρη Κοτσαμπασόπουλο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ημαθίας του ΚΚΕ.

Δοβρά
- Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. περιοδεία σε Πατρίδα, Τρίλοφο, Φυτειά με υπεύθυνο τον Γιώργο Καρτσιούνη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ημαθίας του ΚΚΕ.