Βασίλης Μιχαλολιάκος: "Δεν συμβιβάζομαι με μια ΝΔ που θα έχει ποσοστό μικρότερο του 40%" (βίντεο)

Στην Ημαθία περιόδευσε την Τρίτη ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος. Μεταξύ των συναντήσεων που είχε ήταν με εκπροσώπους των αγροτών, από τους οποίους ενημερώθηκε για το πρόβλημα που προκάλεσε το Ρωσικό εμπάργκο αλλά και για το αίτημα μείωσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, και με εκπρόσωπο της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο οποίος του είπε ότι τα Ημαθιώτικα προϊόντα κάνουν τέσσερις ημέρες να φθάσουν στην αγορά στο Μόναχο.

mixaloliakos node

Σε δηλώσεις του, στο τέλος της περιοδείας, σχολίασε ότι τη ΝΔ την ενδιαφέρει μια ισχυρή παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μιας Ευρώπης με αλληλεγγύη, με πολιτική και οικονομική ένωση, με ενιαία αμυντική και εξωτερική πολιτική. Επίσης τόνισε ότι οι ευρωεκλογές αποκτούν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος, το αποτέλεσμα του οποίου θα σηματοδοτήσει το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ως μεγάλου κόμματος και την επιστροφή του σε μονοψήφια ποσοστά.

mixaloliakos node2

"Θέλω μια ΝΔ που θα εμπνεύσει τις νέες γενιές, που θα δώσει στην Ελλάδα την καλύτερη κυβέρνηση και θα φέρει πίσω τους επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό. Δεν συμβιβάζομαι με μια ΝΔ που θα έχει ποσοστό μικρότερο του 40%" σημείωσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι είναι μια ακραία ενδοτική συμφωνία. "Το θέμα έπρεπε να λυθεί κάποτε. Δεν μπορεί όμως να τραυματίζει την Ελληνική ψυχή. Από μια κακή λύση, είναι προτιμότερη η μη λύση" ενώ απαντώντας είπε ότι διαφωνεί και με την χρήση σε σύνθετη ονομασία του όρου Μακεδονία. 

mixaloliakos node3

Μιλώντας για την δική του υποψηφιότητα, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είπε ότι έχει θητεία σε πολλούς τομείς, με σημαντικότερη την θητεία στην ΟΝΝΕΔ, όπως η ΟΝΝΕΔ, η αντιδημαρχία στον Δήμο Αθηναίων, η θέση βουλευτή αλλά και δημάρχου Πειραιώς. "Ήμουν γόνιμος, έντιμος, αποτελεσματικός και χρήσιμος" είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.