Ευχαριστήριο μήνυμα Απόστολου Νεστορόπουλου

Ο εκλεγμένος με την παράταξη Τζιτζικώστα περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστοστόπουλος, έκανε την εξής δήλωση μετά την εκλογή του: "Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα και έδωσαν αυτήν την πεντακάθαρη νίκη στην Ημαθία και στην Κεντρική Μακεδονία. Είναι μια νίκη όλων των πολιτών ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, σε όλους όσους με στήριξαν στην προεκλογική διαδικασία και κυρίως στην οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε με κατανόηση και υπομονή.

Ευχαριστίες στους συνυποψηφίους μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές της εκλογικής διαδικασίας που δούλεψαν μέχρι αργά στις κάλπες για να έχουμε ασφαλή εκλογικά αποτελέσματα.

Η υποψηφιότητά μου στον αυτοδιοικητικό στίβο συνοδεύτηκε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, καθαρότητα στόχων και προοπτικής, χαρακτηριστικά που διατήρησα καθόλη τη διάρκειά της προεκλογικης περιόδου και θα διατηρήσω σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Η εμπειρία της προεκλογικής προσπάθειας ανεπανάληπτη και πρωτόγνωρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ τα πανέμορφα χωριά όλου του νομού μας, να συνομιλήσω και να έρθω σε επαφή με τους κατοίκους τους, να αφουγκραστώ τα προβλήματά του τόπου μας, που με ευγένεια, πολιτισμό αλλά και εμφανή την επιτακτική ανάγκη επίλυσή τους, μου παρέθεσαν.

Πιστεύω ακράδαντα ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να επιλέγονται άνθρωποι με οράματα, με γνώση των τοπικών προβλημάτων, που με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και αγωνιστικότητας και αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θέτουν εαυτόν στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας".