Συγχαρητήριο μήνυμα Νίκης Καρατζιούλας στους εκλεγμένους δημάρχους

Τα συγχαρητήριά της στους εκλεγμένους δημάρχους της Ημαθίας εκφράζει με ανακοίνωσή της η Νίκη Καρατζιούλα, πολιτικό στέλεχος της ΝΔ. Αναλυτικά αναφέρει: "Εκφράζω τις θερμές μου ευχές για την επανεκλογή τους στον δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη και τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, καθώς επίσης και στο νεοεκλεγμένο δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα.

Είμαι σίγουρη ότι μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους που ανέδειξε στην Ημαθία η πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Είχα την τιμή να υπηρετήσω και τους δυο βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, η οποία είναι το στήριγμα της τοπικής κοινωνίας στους δύσκολους διαγόμενους καιρούς.

Είμαι βέβαιη ότι . το εκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για το θεμελιώδες αυτό κύτταρο της δημοκρατικής ζωής της χώρας, που είναι οι δήμοι και οι περιφέρειες, θα εφαρμοστεί από τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του, ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες που υπέστησαν αιρετοί και πολίτες από την σημερινή κυβέρνηση.

Νίκη Καρατζιούλα

Πολιτικό στέλεχος της ΝΔ".