Στις εκδηλώσεις για τους απόστρατους της Αστυνομίας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στη Βέροια υπέρ των απόστρατων αστυνομικών, παρέστη ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Τίμησε και επιβράβευσε έτσι και ο ίδιος, όπως και ολόκληρη η Ελληνική Πολιτεία κατά την ημέρα της εορτής Αγίων Πάντων, τη μακροχρόνια προσφορά των αποστράτων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη Ημέρα τιμής, ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο και ότι η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να αφεθεί να κάνει επιτέλους τη δουλειά της, ενισχυόμενη τόσο με το αναγκαίο προσωπικό όσο και με τα απαραίτητα υλικοτεχνικά μέσα.

tsavdar panet

Κοντά στον αθλητισμό

Πάντα κοντά στον Ημαθιώτικο αθλητισμό ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από τις όμορφες εκδηλώσεις 2 συλλόγων που κοσμούν τον αθλητικό χάρτη του Νομού μας με τις δράσεις τους.

Παρών στην εκδήλωση του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε του κ. Νίκου Πανετσίδη, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης υπογράμμισε την τεράστια σημασία της σωστής εκπαίδευσης των παιδιών στις πολεμικές τέχνες που ενισχύει το ήθος, τις σωστές αξίες, το αγωνιστικό πνεύμα αλλά και την σωστή σκέψη και συμπεριφορά τους. Συνεχάρη δε τον κ. Πανετσίδη για την πολυετή προσφορά του στον χώρο και δέχθηκε ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία τις εκλογές που έρχονται.

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ παρευρέθηκε στον χορό της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, όπου και εξήρε την προσφορά του συλλόγου στον αθλητισμό της Ημαθίας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο και καλή δουλειά με τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου, που προσφέρουν σημαντικό έργο άθλησης αλλά και διαπαιδαγώγησης.