Σε γνώριμα μέρη, με δικούς της ανθρώπους η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα

Στην λαϊκή αγορά της Βέροιας βρέθηκε την Τρίτη 25η Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκη Καρατζιούλα.

«Βρέθηκα σε γνώριμα μέρη, με δικούς μου ανθρώπους της καθημερινότητας. Με τους επαγγελματίες της λαϊκής, που έχουν πληγεί από τις ασφαλιστικές και φορολογικές «επιδρομές» του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με τους συμπολίτες μας, που είδαν αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια να μειώνεται δραματικά το εισόδημα και η σύνταξή τους. Από την 7η Ιουλίου η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πιάνει δουλειά. Σε αυτή τη μάχη είμαι σίγουρη ότι οι Ημαθιώτες θα δυναμώσουν τον αγώνα μας για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής.

niki nomarxia

Νίκη Καρατζιούλα΅Δεύτερο σπίτι μου η νομαρχία

Σε γνώριμα της μέρη, στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ημαθίας, Νίκη Καρατζιούλα, έχοντας συνάντηση με τους συνεργάτες της, όπως χαρακτήρισε τους υπαλλήλους της "νομαρχίας" με τους οποίους συνεργάστηκε, ως εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για πέντε χρόνια

"Δεύτερο σπίτι μου η "νομαρχία". Πέντε χρόνια στο "υγείας", στο "διοικητικό", νιώθω περήφανη για την συνεργασία με όλες και όλους τους συνεργάτες σε αυτή την πενταετή πορεία. Τους εύχομαι τα καλύτερα και όπως τους υποσχέθηκα την επόμενη βασιλόπιτα θα την κόψουμε και πάλι μαζί" αναφέρει η Νίκη.