Πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΜΛ ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Ιουνίου στην πόλη της Βέροιας η προγραμματισμένη εκδήλωση-συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ , ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη, με την παρουσία φίλων, συναγωνιστών και συντρόφων του κόμματος.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, προλόγισε ο Μελιόπουλος Γιάννης και στη συνέχεια ακολούθησε τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος στην Ημαθία σ. Μπάμπη Χατζηθεοδωρίδη. Την κεντρική εισήγηση εκ μέρους του κόμματος έκανε ο σ. Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις εκ μέρους των παρευρισκόμενων, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις και τις αγωνίες τους τόσο για την εκλογική συγκυρία, τη συνεχιζόμενη άσχημη κατάσταση των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων εξαιτίας των αντιλαϊκών αντιμνημονιακών πολιτικών και την αναγκαία καταδίκη ΣΥΡΙΖΑ και Δεξιάς όσο και για τη γενικότερη κατεύθυνση για αναγέννηση της Πραγματικής Αριστεράς, την αναγκαιότητα μέσα σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον να στηριχθούν οι δυνάμεις της αντίστασης και του αγώνα, να στηριχτεί το Μ-Λ ΚΚΕ.

Στη μία εβδομάδα που απομένει μέχρι την ημέρα των εκλογών η Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ συνεχίζει χωρίς διακοπή τον αγώνα της ώστε να φτάσει ο λόγος του κόμματος σε πιο πλατιές μερίδες του εργαζόμενου λαού του νομού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.