Συγχαρητήριο μήνυμα της ΝΟΔΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές: "Η Ελλάδα μίλησε. Η Ημαθία μίλησε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία με αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δηλώνει έτοιμη να εργαστεί σκληρά για την χώρα και τους πολίτες της. Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας και το μεγάλο ποσοστό στο Νομό Ημαθίας, δικαιώνει τους αγώνες της ΝΟΔΕ Ημαθίας, των ΔΗΜΤΟ Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη και να τους ευχηθούμε καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και όλους τους μη εκλεγμένους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας, Φώτη Κουτσουπιά, Νίκη Καρατζιούλα και Ιφιγένεια Βλαχογιάννη για τον έντιμο και δυνατό αγώνα που έδωσαν για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα απλά στελέχη και μέλη , τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας , τους αγωνιστές της παράταξης μας για τον τρομερό αγώνα τους. Σας ευχαριστούμε όλους.

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας".