Επίθεση ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ για το έλλειμμα στο Χιονοδρομικό Σελίου

Βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, με αφορμή το χρηματικό έλλειμμα που βρέθηκε στα οικονομικά του Χιονοδρομικού Σελίου. Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ αναφέρονται τα εξής: 

"Έκπληξη αλλά και αγανάκτηση προκαλεί η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου από κορυφαίο κομματικό στέλεχος του.

Η αυτονόητη διαγραφή του εν λόγω «κυρίου» παρουσιάζεται ως σημαντική πολιτική πράξη και μάλιστα αντιπαραβάλλεται με αντίστοιχες πράξεις του παρελθόντος ωσάν τα κόμματα που άσκησαν κυβερνητικά καθήκοντα διατηρούσαν στις τάξεις τους, τους αποδεδειγμένα καταχραστές και απατεώνες.

Ότι όμως και να κάνουν, όσο και αν προσπαθήσουν να «θολώσουν τα νερά» το γεγονός της κατάχρησης παραμένει και θα τους ακολουθεί. Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο πρόσωπο να μην ήταν μέλος του Δ.Σ., αλλά από κάποιους επιλέχθηκε και κάποιοι του εμπιστεύθηκαν να διαχειρίζεται τα χρήματα που υπεξαίρεσε. Αν νομίζουν στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη διαγραφή του ξεπλένουν τις τεράστιες πολιτικές (ίσως όχι μόνο) ευθύνες τους κάνουν μεγάλο λάθος.

Αυτή η βρωμερή ιστορία πρέπει να διαλευκανθεί στο σύνολο της από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας. Οποιαδήποτε απόπειρα συμψηφισμού, που φαίνεται να επιχειρείται, θα πέσει στο κενό, θέλουν δε θέλουν οι εμπνευστές της.

Τέλος αναφορικά με τις αξίες της Αριστεράς που επικαλείται η ανακοίνωση της Ν.Ε θα τους συμβουλεύαμε να αναφέρονται ποτέ πια σε αυτές. Γιατί αυτές τις αξίες ξευτέλισαν με τον τρόπο που πολιτεύτηκαν. Αρκεί να κοιτάξουν επιτέλους γύρω τους, δίπλα τους και ας αναρωτηθούν, όσοι ακόμη ομνύουν στην Αριστερά, τι σχέση έχει αυτό το συνονθύλευμα που συγκροτεί(;) το κόμμα τους με την Αριστερά και τις αξίες της".