Κουτσογιάννης: "Είμαστε παντού, δίνουμε λύσεις και στα μικρά και στα μεγάλα!"

Την ολοκλήρωση μιας σειράς παρεμβάσεων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Αναλυτικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει:

"Είμαστε παντού! Δίνουμε λύσεις! Και στα μικρά και στα μεγάλα!

1. Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και τοποθέτηση των νέων προκατασκευασμένων αιθουσών στο Σχολείο Μονοσπίτων. Σύντομα, θα ολοκληρωθούν και οι εσωτερικές εργασίες για να στεγαστεί εκεί το ολοήμερο, το τμήμα ένταξης και η αίθουσα Η/Υ.

2. Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και η τοποθέτηση της νέας αίθουσας του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Στενημάχου. Με την ολοκλήρωση των εσωτερικών εργασιών θα εγκατασταθεί εκεί το τμήμα του παιδικού δίνοντας οριστική λύση σε ένα αίτημα των νέων οικογενειών.

3. Καθαρίζουμε τους χώρους του διατηρητέου Ματθαίου προκειμένου να ξεκινήσει η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων τις αποτυπώσεις για την υποβολή σε συνεργασία με τον Δήμο πρότασης αποκατάστασης του μοναδικού αυτού αρχιτεκτονικού διαμαντιού στο ΕΣΠΑ.

4. Προχωρούμε σε εργασίες καθαριότητας, συντήρησης και ανάδειξης του μικρού πάρκου απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο. Απομακρύνεται η παρασιτική βλάστηση και το πάρκο αναπνέει ξανά, δίνοντας τη δυνατότητα στους περίοικους να το απολαύσουν.

5. Ολοκληρώνουμε την ανάπλαση της πλατείας στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με την πλακόστρωση της μικρής πλατείας έμπροσθεν του καμπαναριού".