Νάουσα: το σχέδιο παραγωγής ενέργειας από το δίκτυο ύδρευσης υποψήφιο για βραβείο

Στην Τελετή Απονομής Βραβείων ‘Best City Awards 2016’, που θα γίνει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το βράδυ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συμμετέχει ο Δήμος Νάουσας, για το καινοτόμο σχέδιο αξιοποίησης του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Η συγκεκριμένη τελετή θα μεταδοθεί σε live streaming από τις 8.30 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΄Χρήστος Λαναράς΄ (αίθουσα Βέτλανς).

Τα ‘Best City Awards’ είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου βραβεύονται οι καλύτερες πρακτικές των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας. Τα βραβεία αφορούν Περιφερειακές Ενότητες, Δήμους, Δημόσιες και Ιδιωτικές επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, Ερευνητικά Κέντρα, Κοινοπραξίες κ.ά.

Η επιλογή των βραβευθέντων γίνεται από 20μελή επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετέχουν προσωπικότητες που επιλέχθηκαν με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, την εμπειρία και εξειδίκευσή τους στα αντικείμενα των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης.