Συνάντηση του δημάρχου Νάουσας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για την πορεία του πρωτοποριακού σχεδίου αξιοποίησης του δικτύου ύδρευσης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και εν γένει την αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας στη στόχευση ενός οικονομικά αυτόνομου Δήμου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης την Τρίτη. Η συνάντηση έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιάννης Παρθενόπουλος και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου Σπύρος Βλάχος, βασικοί συντελεστές του καινοτόμου σχεδίου.

Γνώστης του -βραβευμένου πλέον- επενδυτικού σχεδίου, από την παρουσία του στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η μελέτη είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης και πολύ σύντομα θα μπει σε εφαρμογή η υλοποίησή της.

Στη συνέχεια συζητήθηκε εκτενώς η προσπάθεια ανάδειξης του πρώτου πανεπιστημίου της Οικουμένης, της Σχολής Αριστοτέλους, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επιβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του και για τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη του στις προσπάθειες του Δήμου Νάουσας.