Logo

Συνεδριάζει την Μ. Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητηθεί

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Μ. Τετάρτη, στις 6μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  1. Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας καθαριότητας για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου, με Δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό με την ανοικτή διαδικασία με κριτήριο ανάθεσης τη συμφερότερη με βάση την τιμή λόγω αδυναμίας εκτέλεσης καθαριότητας των εσωτερικών Δημοτικών κτιρίων για ένα έτος.
  2. Επιχορήγηση η μη της Ε.Σ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ώστε να υλοποιηθεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Σχολή Αριστοτέλους.
  3. Αποδοχή είσπραξης προστίμων ΚΟΚ από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  4. Αποδοχή είσπραξης αποζημίωσης καταστραφέντος οχήματος ΚΗΗ 3389 από Υδρόγειος Ασφαλιστική.
  5. Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης χώρου στο Δημοτικό Κατάστημα Ειρηνούπουλης στον σύλλογο «Φιλαρμονική Ειρηνούπολης.
  6. Επανίδρυση εμποροπανήγυρης Κοπανού.
  7. Έγκριση ή μη, προγραμματισμού πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα.
  8. Έγκριση ή μη, προγραμματισμού πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
  9. Πρόσληψη ή μη, υδρονομέων άρδευσης.
  10. Έγκριση ή μη, της υπ΄αρ. 39/2017 Απόφασης του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας, περί της 3ης Τροποποίησης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017
  11. Καθορισμός ή μη του ύψους των εξόδων παράστασης του Προέδρου και Αντιπροέδρου του ΝΠ Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας για το έτος 2017
  12. Έγκριση υπογραφής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νάουσας, του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας και του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας για την ανακύκλωση συσκευασιών φυτοφαρμάκων.
  13. Προμήθεια εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης και διάσωσης από τον προϋπολογισμό της «Πυροπροστασίας του Δημοτικού δάσους 2017» με χρησιδάνειο στη «Λέσχη Καταδρομέων Ν. Ημαθίας.
  14. Έγκριση ή μη Συμμετοχής Δημοτικού Ωδείου Νάουσας σε παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών και διάθεση πίστωσης.
  15. Έγκριση ή μη διοργάνωσης εκδήλωσης «Αυγομαχιών» στην τοπική κοινότητα Λευκαδίων και διάθεση πίστωσης.
  16. Έγκριση ή μη συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με την Ένωση Τεχνών Ελλάδος «2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης» και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη μέρους των συνολικών εξόδων.
  17. Αίτημα για έγκριση ή μη 3ης παράτασης εργασιών «με αναθεώρηση» της συμβατικής προθεσμίας του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Τεχνικού στην θέση Ροδιά».
  18. Έγκριση ή μη του με αρ. 2/2017 Πρακτικού της Κοινής Επιτροπής της από 20-7-2016 Προγραμματικής Σύμβασης για την εκπόνηση της Μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Κόμβου Εισόδου Πόλης Νάουσας».
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb