Logo

Ο άστατος καιρός καθυστέρησε την "Χελωνίτσα" στη Νάουσα

Στις άστατες καιρικές συνθήκες οφείλεται η καθυστέρηση της υλοποίησης της πρότυπης Παιδικής Χαράς στην Πλατεία Ειρήνης, κατάλληλης και για ΑμΕΑ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη.

Απαντώντας σε ερωτήματα και απορίες δημοτών κάθε ηλικίας, που αναμένουν με αγωνία την παράδοση του έργου, ο κ. Κουτσογιάννης τονίζει:

«Ενημερώνω τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, που περιμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως το ειδικό δάπεδο ασφαλείας που επιλέξαμε –το οποίο είναι το καλύτερο και ποιοτικότερο υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά– χρειάζεται ειδικές καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες για την τοποθέτησή του. Ειδικότερα, απαιτείται να μην υπάρχουν βροχοπτώσεις, καθώς και υψηλή θερμοκρασία για πολλές ημέρες προκειμένου να γίνει η συμπύκνωση του υλικού και να εξασφαλιστεί η ορθή τοποθέτηση του ειδικού χυτού δαπέδου. Εκτιμούμε, πως εφόσον βελτιωθεί ο καιρός, το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο. Μερικές μέρες υπομονή ακόμη και σύντομα θα μπορούμε να χαρούμε την υπέροχη ‘Χελωνίτσα’ μας!»

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb