Logo

Ασφαλτοστρώσεις εντός της Νάουσας προγραμματίζει ο δήμου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Νάουσας για τον προγραμματισμό των εργασιών του έργου "Ασφαλτοστρώσεις οδών πόλεως Νάουσας" προϋπολογισμού 835.000€.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μεταξύ του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας και στελεχών της Τ.Υ. του Δήμου και της ΔΕΥΑΝ, αποσαφηνίσθηκαν τεχνικά ζητήματα, τεθηκε χρονοδιάγραμμα εργασιων και ορίσθηκε ημερομηνία εναρξης των έργων η 21η Αυγούστου. "Πρόκειται για τις πρώτες ασφαλτοστρώσεις εντός αστικού ιστου επειτα απο περισσότερα από 20 χρόνια.Με σχέδιο και όραμα βελτιώνουμε την καθημερινότητα μας και αναβαθμίζουμε το επίπεδο ζωής" σχολίασε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Οι παρεμβάσεις αφορούν τις οδούς Ζαφειράκη, Χρ. Λαναρά, Κοραή, Χ. Πεχλιβάνου, Φιλίππου, Βενιζέλου, Βύρωνος, Αλ. Χωνού, Στουγιαννάκη, Καραβαγγέλη, Στ. Δραγούμη, Ανοίξεως και Αγ. Αθανασίου, οπου και δημιουργειται πεζοδρόμιο προς τα Κοιμητήρια. Επιπροσθετα, με φροντιδα του Αντιδημάρχου κ. Λογδανίδη και της Τεχνικής Υπηρεσίας με το προϊόν της παλαιάς ασφάλτου θα στρωθούν πλήθος αγροτικών δρόμων. 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb