Συνάντηση των ΑΝΕΛ Ημαθίας με τον δήμαρχο Νάουσας

Στις 15/09/2017 η Συντονιστική Επιτροπή Ν Ημαθίας με επικεφαλής τον Συντονιστή Σπαθάκη Δημήτριο , συνοδευόμενο από τον πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ κο Βέτσο Αντρέα , συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Νάουσας κο Κουτσογιάννη Νικόλαο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ αναφέρουν: "Σκοπός της συνάντησης, η ενημέρωση για την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νάουσας σε κτίριο που παραχωρήθηκε από το Δ. Νάουσας στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων. Η ενημέρωση ήταν περιεκτική και η μετεγκατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη με το Δήμο Νάουσας να έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει σε τεχνική υποδομή με τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Διαδικαστικά προβλήματα που καθυστερούν την υλοποίηση της μετεγκατάστασης, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής και με παρεμβάσεις του πολιτευτή κου Αντρέα Βέτσου σε επίπεδο Υπουργείου θα ξεπεραστούν προς όφελος των πολιτών του Δήμου Νάουσας, την εξοικονόμηση δημόσιου χρήματος και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας.

Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ θα έχει ουσιαστικό έργο, όχι μόνο αναδεικνύοντας θέματα του Ν.Ημαθίας, αλλά με τις παρεμβάσεις της να δίνει λύσεις.
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας".